Beste prijs

De Telegraaf abonnement 1 jaar met 19% korting

Telegraaf
€38,95 €48,01 Pak je korting

Wil jij genieten van de uitgebreide nieuwsvoorziening en de diverse rubrieken van De Telegraaf? Dan hebben we goed nieuws voor je! Nu kun je profiteren van een exclusieve aanbieding: een De Telegraaf abonnement voor 1 jaar met maar liefst 19% korting.

Met een abonnement op De Telegraaf blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, zowel nationaal als internationaal. Of het nu gaat om politiek, economie, sport, entertainment, lifestyle of andere onderwerpen, De Telegraaf biedt een brede en betrouwbare nieuwsvoorziening.

En nu kun je dus profiteren van een geweldige aanbieding: een De Telegraaf abonnement voor 1 jaar met 49% korting. Dat betekent een jaar lang genieten van hoogwaardige journalistiek en tegelijkertijd flink besparen op je abonnementskosten.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze speciale aanbieding. Ontvang een jaar lang De Telegraaf met 19% korting en blijf op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in binnen- en buitenland. Geniet van diepgaande reportages, interviews met prominente personen en interessante achtergrondverhalen. Bestel vandaag nog en profiteer van deze exclusieve korting op een De Telegraaf abonnement voor 1 jaar!

Dit ontvang je bij je abonnement

 • Dagelijks de krant op de deurmat om 07:00
 • Zaterdag dikke weekendkrant
 • Dagelijks om 06:00 de digitale krant
 • Inclusief VRIJ & VROUW katern op zaterdag
 • Toegang tot alle premium artikelen (website & app)
De Telegraaf abonnement 1 jaar met 19% korting
De Telegraaf abonnement 1 jaar met 19% korting
€38,95 €48,01

Wat vind jij van de aanbieding?

   Laat een reactie achter

   Korting.nl
   Logo