3 jaar De Telegraaf compleet met 19% korting

Telegraaf
€24,50 €46,02 Pak je korting

Goed nieuws voor liefhebbers van De Telegraaf! Hoewel het niet langer mogelijk is om een 3-jarig abonnement af te sluiten, hebben we nog steeds een geweldige aanbieding voor jou. Nu kun je profiteren van een 1-jarig abonnement op De Telegraaf met maar liefst 19% korting!

Hoewel het 3-jarige abonnement niet meer verkrijgbaar is, biedt het 1-jarige abonnement nog steeds dezelfde voordelen waar je van houdt. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, geniet van diepgaande reportages, lees interessante columns en volg je favoriete sporten met de uitgebreide sportverslaggeving van De Telegraaf.

Maar wacht niet te lang, want deze exclusieve aanbieding met 19% korting is slechts tijdelijk beschikbaar. Profiteer nu van deze unieke kans om een 1-jarig abonnement op De Telegraaf af te sluiten met een aantrekkelijke korting. Mis deze kans niet en blijf op de hoogte van het nieuws dat er toe doet.

Bestel vandaag nog jouw 1-jarige abonnement op De Telegraaf met 19% korting en geniet van de hoogwaardige journalistiek en het uitgebreide aanbod aan nieuws en rubrieken. Wees snel, want deze aanbieding is beperkt beschikbaar!

Wij hopen De Telegraaf abonnement van 3 jaar snel weer terug te krijgen!

3 jaar De Telegraaf compleet met 19% korting
3 jaar De Telegraaf compleet met 19% korting
€24,50 €46,02

2 Opmerkingen
 1. Wij zijn al meer dan 50 jaar abonnee van de Telegraaf (en het Leidsch Dagblad).
  Het blijkt dat vanaf begin 2022 ipv € 18,50 zomaar een bedrag van maar liefst € 39,– is afgeschreven…?!Nu zouden we aan dat bedrag gebonden zijn . Hoe kan dat als er nog steeds wordt geadverteerd (zie boven ) met € 18,50 en op andere pagina’s met € 24,50.
  Wij willen alleen dagelijks de papieren krant, geen extra’s of digitaal erbij; moeten we dan toch die € 39,–betalen? Graag uw reactie, met vriendelijke groet,
  fam. P. Velema

  • Beste,

   De aanbiedingen op onze website zijn enkel beschikbaar voor nieuwe klanten. Helaas hanteert De Telegraaf andere tarieven voor vaste klanten. Dit is inderdaad een stuk duurder dan je op de website kan vinden. Een compleet abonnement kost voor nieuwe klanten nu €24,50. De prijzen zijn door de inflatie recent verhoogt.

   Mocht u verder nog vragen hebben, dan verneem ik graag van u.

  Laat een reactie achter

  Korting.nl
  Logo