Verlopen

Alle SPF zonnebrandcremes voor maar €10,95!

Vanwege het prachtige weer tijdens dit Paasweekend is onze SPF actie verlengd naar woensdag 15 april 2020! Koop nu nog snel de SPF’s in de deze spetterende actie!

Ondanks de bijzonder lastige situatie die we op dit moment allemaal meemaken, moeten we toch proberen met een zo positief mogelijke blik naar de toekomst te kijken. Binnenkort komt het zonnetje er weer aan en ondanks alle maatregelen die we in acht moeten nemen, moeten we toch proberen in elk geval een beetje van de zon te genieten. Al is het alleen maar om weer een portie vitamine D op te doen. Voorlopig nog even niet op het strand of op een terrasje, maar op je balkon, in de tuin of gewoon als je een stukje gaat wandelen (bij voorkeur met maximaal 2 en op minstens 1,5 meter afstand). En dan is het belangrijk dat je ook in de zon jezelf beschermt tegen UVA en UVB. En om iedereen daar op een zo voordelig mogelijke manier bij te helpen, hebben wij een zeer voordelige aanbieding samengesteld. Alle Australian Gold SPF producten tijdelijk voor maar € 10,95!

BESTEL NU JOUW FAVORIETE SPF VOOR MAAR €10,95!

Deze SPF actie van €10,95 loopt t/m woensdag 15 april 2020 en is geldig op alle SPF-producten. Uitgesloten van deze actie is de grote Moisture Lock 473 ml (nu van €24,95 voor €19,95) en de Botanical lijn (alle Botanical items met €5,- extra korting).

Geef als eerste een reactie

      Laat een reactie achter

      Nieuwe Account Aanmaken
      Herstel Wachtwoord