Autoverzekering met 10% korting + gratis inzittendenverzekering

UnitedConsumers

Kies nu voor een voordelige autoverzekering van Unitedconsumers en krijg 10% korting op je premie. Je beslist dan zelf bij welke verzekeraar jij je auto laat verzekering. De korting geldt op alle polissen. Tevens ontvang je gratis een inzittendenverzekering bij je autoverzekering. Zo zijn ook jouw passagiers verzekerd bij een ongeval.

Over inzittendenverzekering

Een inzittendenverzekering is een verzekering die de inzittenden van een voertuig beschermt bij een ongeval. Dit type verzekering biedt financiële dekking voor medische kosten, verlies van inkomsten, en eventueel ook voor overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden.

In Nederland is het hebben van een inzittendenverzekering niet verplicht, maar het kan wel verstandig zijn om deze af te sluiten als je vaak passagiers vervoert. Met name als je bijvoorbeeld een taxi- of busbedrijf hebt, kan een inzittendenverzekering van groot belang zijn.

Bij het afsluiten van een inzittendenverzekering kun je vaak kiezen uit verschillende dekkingsbedragen en -voorwaarden. Het is verstandig om goed te kijken naar de specifieke polisvoorwaarden voordat je een inzittendenverzekering afsluit, zodat je precies weet wat wel en niet gedekt wordt.

Klik hier voor meer verzekeringen

Autoverzekering met 10% korting + gratis inzittendenverzekering
Autoverzekering met 10% korting + gratis inzittendenverzekering

Wat vind jij van de aanbieding?

      Laat een reactie achter

      Korting.nl
      Logo