Verlopen

babyverzorgingsset 15-delig baby verzorgingsset 40% off

Complete babyverzorgingsset & hardness-materiaal: 15-delige babyverzorgingsset bestaande uit pasgeborenen babyschaars, 3 nagelvijlen, speciale borstels voor pasgeborenen, nagelknipper, speciale kammen voor pasgeborenen, neuszuigers, elektronische thermometer, inschuiving van medicijnen, split design), maatbeker, tanden knippen. buiten, vingertandenborstel, nagelvijl, led-oorlepel, opbergdoos.
100% veilig voor baby: volgens de CE-normen getest, zijn alle kleine gereedschappen van BPA-vrij kunststof en hoogwaardig roestvrij staal vervaardigd. Andere unieke kleine details zijn speciaal bedoeld voor veilig gebruik door je baby.
Draagbaar & laag: de baby-verzorgingsset bevindt zich in een kleine, grijs-blauwe opbergdoos, eenvoudig te dragen en verlies te voorkomen, blijft je baby altijd en overal schoon en gezond. Tegelijkertijd is het ook een ideale keuze als cadeau voor pasgeborenen.
Professioneel design voor moeder en baby’s: de baby-verzorgingsset ziet er ergonomisch comfortabel en veilig uit. De geneeskunde is comfortabel: de neuszuiginrichting van de pomp kan het neusvuil gemakkelijk reinigen, en het split-ontwerp kan gemakkelijk worden gedemonteerd en gereinigd. De verlichte led-oorlepel kan de kleine oren van de baby gemakkelijk reinigen en observeren.
Andere toepassingen: kinderverzorgingssets zijn onderverdeeld in de volgende vier series: veiligheidsschaar, professionele verzorgingsserie en badreinigingsserie. Het kan je helpen om de problemen bij het snijden van de nagels van je baby, de problemen met de loopneus van je baby en de problemen met het voeden van je baby op te lossen.

Score+3
Score+3

Geef als eerste een reactie

      Laat een reactie achter

      Nieuwe Account Aanmaken
      Herstel Wachtwoord