Verlopen

Chunky Glitter Make Up Glitter 40% OFF

Glitter met Lictin Chunky glitter, laat je het charmantste op het feest zijn, als je glitter op je gezicht of lichaam gebruikt, laat de gel voor een korte tijd rustig staan.
Perfecte glitter voor gezichtsset, 11* glitter sequin met 4 * gel, de gel heeft ginseng-extract toegevoegd, zodat de gel een beetje plantaardige geur heeft, niet onaangename chemische geur, het is niet schadelijk, voel je je vrij in gebruik.
Veilig en niet giftig (MSDS), je veiligheid is zeer belangrijk voor ons, deze Chunky glitters bevatten geen schadelijke chemicaliën, maar zoals bij alle cosmeticaproducten raden wij een korte compatibiliteitstest aan voor gebruik.
De mogelijkheden zijn eindeloos, festivalglitters met gel geschikt voor gezicht nagels, ogen, lippen, haren, lichaam, enz. Kan ook worden gebruikt voor alle soorten kunst en kunsthandwerk. Perfect voor persoonlijk en professioneel gebruik.
Ons productieproces onderscheidt zich van andere aanbieders, die lictin glitters nog meer oplichten, laat u in de massa briljant oplichten.

Score+1
Score+1

Geef als eerste een reactie

      Laat een reactie achter

      Nieuwe Account Aanmaken
      Herstel Wachtwoord