Aanbevolen

Weekend abonnement Telegraaf met 49% korting

Telegraaf
€17,50 €34,01 Pak je korting

Wil jij je weekenden starten met het laatste nieuws en interessante artikelen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Nu kun je profiteren van een exclusieve aanbieding voor een Weekend abonnement op De Telegraaf met maar liefst 49% korting!

Met een Weekend abonnement op De Telegraaf ontvang je de krant op zaterdag en zondag, zodat je in alle rust kunt genieten van het nieuws en de rubrieken in het weekend. Of het nu gaat om politiek, sport, entertainment of lifestyle, De Telegraaf biedt een uitgebreide mix van artikelen die aansluiten bij verschillende interesses.

En nu kun je dus profiteren van een geweldige aanbieding: een Weekend abonnement op De Telegraaf met 49% korting. Dat betekent een heel jaar lang de krant ontvangen tijdens de weekenden, terwijl je flink bespaart op je abonnementskosten.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze speciale aanbieding. Start je weekenden goed met een Weekend abonnement op De Telegraaf met 49% korting. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, lees diepgaande artikelen en geniet van interessante rubrieken. Bestel vandaag nog en profiteer van deze exclusieve korting op een Weekend abonnement op De Telegraaf!

Dit krijg je bij de weekend abonnement

 • Onbeperkt premium-artikelen lezen
 • De digitale krant
 • De digitale VRIJ & VROUW
 • Elke zaterdag de weekendkrant
 • Elke zaterdag VRIJ & VROUW als uitneembaar katern
Weekend abonnement Telegraaf met 49% korting
Weekend abonnement Telegraaf met 49% korting
€17,50 €34,01

Wat vind jij van de aanbieding?

   Laat een reactie achter

   Korting.nl
   Logo