Efteling ticket + hotelovernachting voor 129,00

Efteling
€190 €247 Pak je korting

Bezoek nu Efteling, de grootste attractiepark van Nederland, met korting! Bij gebruik van deze aanbieding krijg je maar liefst €67 korting op je toegangskaartje inclusief hotelovernachting bij een nabij geleden hotel. Aangezien de toegangskaarten erg duur zijn bespaar je flink uit als je gebruik maakt van deze aanbieding.

Dit is inbegrepen:

 • Overnachting in een hotel naar keuze
 • Dagelijks ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Tickets voor de Efteling (dag van aankomst tot dag van vertrek)
 • Gratis toegang voor kinderen tot 3 jaar

Dit is bijzonder:

 • Populairste pretpark van Nederland
 • Pretpark met 36 spannende attracties
 • Magische sprookjeswereld

Klik hier voor meer attractieparken en dierentuinen.

Over de Efteling.

De Efteling is een wereldberoemd attractiepark in Nederland, gelegen in Kaatsheuvel. Het park werd geopend in 1952 en is uitgegroeid tot een van de meest populaire en bezochte attractieparken in Europa. De Efteling staat bekend om zijn sprookjesachtige sfeer, betoverende attracties en prachtige natuurlijke omgeving.

Het park is opgedeeld in verschillende rijken, zoals het Sprookjesbos, waar bezoekers kunnen wandelen door een bos vol met bekende sprookjesfiguren zoals Roodkapje, Hans en Grietje en Doornroosje. In het Sprookjesbos komen de sprookjes tot leven met bewegende figuren en bijzondere decors.

Naast het Sprookjesbos biedt de Efteling ook spannende achtbanen, zoals de Baron 1898, een dive coaster die bezoekers meeneemt op een avontuurlijke duik in een oude mijn. Er is ook de iconische achtbaan Joris en de Draak, waar bezoekers het tegen elkaar kunnen opnemen in een race om de draak te verslaan.

Voor de jongere bezoekers zijn er tal van kindvriendelijke attracties, zoals Carnaval Festival, een kleurrijke rit door de wereld van carnaval, en Droomvlucht, waar bezoekers zwevend door een betoverend bos vol elfjes en trollen kunnen reizen.

Naast attracties biedt de Efteling ook verschillende shows en entertainment, zoals de Raveleijn-show met ridders te paard die het opnemen tegen een vuurspuwende draak, en de Efteling Aquanura, een spectaculaire watershow met fonteinen, licht en muziek die ’s avonds tot leven komt.

Het park heeft ook diverse restaurants, winkels en accommodaties, zoals het Efteling Hotel en het vakantiepark Bosrijk, waar bezoekers kunnen overnachten en genieten van een compleet verblijf in het park.

De Efteling staat bekend om zijn aandacht voor detail en thematisering, waardoor het park een unieke en magische ervaring biedt voor jong en oud. Het park is door de jaren heen blijven evolueren en vernieuwen, met nieuwe attracties en shows die worden toegevoegd om de bezoekers steeds weer te verrassen.

Kortom, het is een betoverend attractiepark dat bekend staat om zijn sprookjesachtige sfeer, spannende attracties, adembenemende shows en gastvrije accommodaties, en blijft een favoriete bestemming voor avontuurlijke bezoekers van over de hele wereld. Met zijn rijke geschiedenis en voortdurende innovatie blijft de Efteling een plek waar dromen werkelijkheid worden.

Efteling ticket + hotelovernachting voor 129,00
Efteling ticket + hotelovernachting voor 129,00
€190 €247

Wat vind jij van de aanbieding?

   Laat een reactie achter

   Korting.nl
   Logo