Aanbevolen

Fletcher Fiets- en wandelarrangement vanaf €235 per persoon

Fletcher

Het Fletcher fiets- en wandelarrangement is een speciaal aanbod van Fletcher Hotels voor gasten die graag willen genieten van een actieve vakantie in de prachtige natuur van Nederland. Het arrangement biedt gasten de mogelijkheid om te wandelen of te fietsen door de mooiste gebieden van Nederland, terwijl ze verblijven in één van de comfortabele hotels van Fletcher.

Het fiets- en wandelarrangement omvat een overnachting in een Fletcher hotel, inclusief ontbijt en diner. Daarnaast ontvangen gasten een gratis fiets- of wandelroute, afhankelijk van hun voorkeur. Het arrangement is beschikbaar in alle hotels van Fletcher en kan geboekt worden via de website van de keten.

Gasten kunnen kiezen uit verschillende prachtige gebieden van Nederland om te verkennen tijdens hun fiets- of wandeltocht. Zo zijn er routes beschikbaar door de heuvels van Limburg, de bossen van de Veluwe, of de duinen van de Noordzeekust. Na een dag vol activiteiten kunnen gasten ontspannen in de comfortabele faciliteiten van het hotel en genieten van een heerlijk diner.

Het Fletcher fiets- en wandelarrangement is een populaire keuze onder gasten die graag actief willen zijn tijdens hun vakantie en tegelijkertijd willen genieten van de gastvrijheid en faciliteiten van Fletcher Hotels.

Waar geniet je van?

 • 3 of 4 x overnachting
 • 3 of 4 x uitgebreid ontbijt
 • 3 of 4 x heerlijk 3-gangen Menu du Chef
 • Dagelijks bagagevervoer naar het volgende Fletcher hotel
 • Door de ANWB speciaal samengestelde routes met leuke highlights voor onderweg
 • Gratis parkeren bij het starthotel naar keuze
Fletcher Fiets- en wandelarrangement vanaf €235 per persoon
Fletcher Fiets- en wandelarrangement vanaf €235 per persoon
€235

Wat vind jij van de aanbieding?

   Laat een reactie achter

   Korting.nl
   Logo