Fletcher Roadtrip van 7 dagen vanaf €364

Fletcher

Fletcher Roadtrip is een uniek arrangement van Fletcher waarbij je in 7 dagen door heel Nederland reist, van hotel naar hotel. Dit arrangement is al verkrijgbaar vanaf €364 per persoon, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.

Het werkt als volgt: gasten boeken een Fletcher Roadtrip arrangement via de website van Fletcher Hotels en selecteren de hotels die ze willen bezoeken. Vervolgens kunnen ze de huurauto ophalen bij een verhuurlocatie in de buurt en beginnen aan hun reis langs de verschillende hotels.

 • 6 x overnachting
 • 6 x uitgebreid ontbijt
 • 3 x heerlijk 3-gangen Menu du Chef
 • Routefolder inclusief leuke highlights voor onderweg
 • Gratis parkeren*

Hoe werkt het?

Tijdens de reis kunnen gasten genieten van een verblijf in de geselecteerde Fletcher Hotels, waarbij het ontbijt en vaak ook het diner inbegrepen zijn. Gasten hebben de vrijheid om te kiezen hoeveel nachten ze in elk hotel willen verblijven en in welke volgorde ze de hotels willen bezoeken.

Fletcher Roadtrip is een populaire optie voor gasten die op zoek zijn naar een unieke en flexibele manier om Nederland te verkennen. Het biedt ook de mogelijkheid om te profiteren van de verschillende aanbiedingen en arrangementen die beschikbaar zijn bij de hotels van Fletcher tijdens de reis.

Fletcher Roadtrip van 7 dagen vanaf €364
Fletcher Roadtrip van 7 dagen vanaf €364

Wat vind jij van de aanbieding?

   Laat een reactie achter

   Korting.nl
   Logo