VerlopenGratis bezorging van je boodschappen bij PLUS

PLUS

Deze week profiteer je van gratis bezorging bij PLUS supermarkten. Gebruik hiervoor onze kortingscode tijdens het afrekenen. De bezorgkosten worden dan automatisch in mindering gebracht.

PLUS supermarkt biedt verschillende bezorgopties aan voor hun klanten, zodat het gemakkelijker is om boodschappen te doen zonder het huis te verlaten. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende bezorgopties die PLUS supermarkt aanbiedt:

 1. Bezorging aan huis: Bij PLUS supermarkt kun je ervoor kiezen om je boodschappen thuis te laten bezorgen. Dit kan op verschillende dagen en tijden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de bezorgservice. De kosten voor bezorging aan huis variëren per locatie.
 2. Afhalen bij een PLUS supermarkt: Je kunt er ook voor kiezen om je boodschappen af te halen bij een PLUS supermarkt bij jou in de buurt. Hierbij kun je kiezen uit verschillende afhaaltijden. Afhalen bij een PLUS supermarkt is meestal goedkoper dan bezorging aan huis.
 3. Bezorging op een afhaalpunt: Je kunt er ook voor kiezen om je boodschappen te laten bezorgen op een afhaalpunt bij jou in de buurt. Hierbij kun je de boodschappen op een later moment afhalen. Dit is handig als je niet thuis bent op het moment van bezorging.

Om gebruik te maken van deze bezorgopties, kun je een bestelling plaatsen via de website of de PLUS app. Je kunt vervolgens je gewenste bezorg- of afhaaltijd kiezen en afrekenen. Op de dag van bezorging of afhaling ontvang je een bericht wanneer je boodschappen

Gratis bezorging van je boodschappen bij PLUS
Gratis bezorging van je boodschappen bij PLUS

Wat vind jij van de aanbieding?

   Laat een reactie achter

   Korting.nl
   Logo