Hunkemöller Member Days met 20% korting

Hunkemöller

Tijdens de Hunkemöller Member Days ontvangen alle klanten maar liefst 20% korting op hun bestelling. Geldig wanneer je 2 artikelen in je winkelwagen toevoegt. De korting wordt dan automatisch toegepast. Zo kan je goedkoop lingerie, beenmode en nachtmode scoren.

Wat zijn de Hunkemoller Member Days?

De Hunkemöller member days is een speciale promotieactie die exclusief is voor Hunkemöller klanten die lid zijn van de membercard van het bedrijf. Tijdens de member days krijgen leden de kans om te profiteren van exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen op geselecteerde producten in de winkels en online.

Hunkemöller membercardhouders worden op de hoogte gehouden van de member days via e-mail en kunnen ook informatie vinden op de website van het bedrijf en op sociale media. Om toegang te krijgen tot de exclusieve aanbiedingen tijdens de member days, moeten leden hun membercard tonen in de winkel of inloggen bij online aankopen.

De Hunkemöller member days zijn een geweldige gelegenheid voor klanten om te profiteren van exclusieve kortingen en hun favoriete producten te kopen tegen een voordelige prijs. Door lid te worden van de membercard van Hunkemöller kunnen klanten het hele jaar door profiteren van exclusieve aanbiedingen en voordelen.

Hunkemöller Member Days met 20% korting
Hunkemöller Member Days met 20% korting

Wat vind jij van de aanbieding?

      Laat een reactie achter

      Korting.nl
      Logo