Kek Mama abonnement aanbieding tot 45% korting

Kek Mama

Bij gebruik van deze aanbieding ontvang je tot wel 45% korting op een abonnement op Kek Mama. De korting is afhankelijk van je duur. Zo krijg je 30% korting op 8 nummers, 40% korting op 16 nummers en maar liefst 45% korting op 32 nummers.

Voor wie is Kek Mama?

Kek Mama is een Nederlands tijdschrift gericht op moeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Het tijdschrift biedt informatie, tips en inspiratie over verschillende onderwerpen zoals opvoeding, gezondheid, psychologie, lifestyle en ontspanning. Kek Mama richt zich op moderne moeders die op zoek zijn naar praktische en nuttige informatie, maar ook naar verhalen en ervaringen van andere moeders. Het tijdschrift verschijnt elke maand en wordt verkocht in de Nederlandse boekhandels en supermarkten.

Wat kan je in Kek Mama vinden?

In Kek Mama vindt u verschillende rubrieken en artikelen over onderwerpen die relevant zijn voor moeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Enkele voorbeelden van onderwerpen die u kunt vinden in Kek Mama zijn:

 • Opvoeding: praktische tips en advies over het opvoeden van kinderen, bijvoorbeeld over slapen, eten, gedrag en discipline.
 • Gezondheid: informatie en advies over de gezondheid van kinderen, bijvoorbeeld over vaccinaties, ziektes en gezonde voeding.
 • Psychologie: artikelen over de psychologie van kinderen, bijvoorbeeld over emoties, ontwikkeling en gedrag.
 • Lifestyle: inspiratie en tips over verschillende lifestyle-onderwerpen, zoals mode, beauty, interieur en reizen.
 • Ontspanning: artikelen en tips over hoe u als moeder kunt ontspannen en tijd voor uzelf kunt nemen.
 • Persoonlijke verhalen: verhalen en ervaringen van andere moeders over verschillende onderwerpen.

Naast deze onderwerpen heeft Kek Mama ook verschillende rubrieken, zoals ‘Kek Mama’s favorieten’ waarin de redactie haar favoriete producten deelt, en ‘Kek Mama kids’ waarin kinderen hun eigen bijdrage leveren aan het tijdschrift.

Kek Mama is dus een tijdschrift dat zich richt op verschillende aspecten van het moederschap en dat zowel praktische tips als inspiratie en persoonlijke verhalen biedt.

Kek Mama abonnement aanbieding tot 45% korting
Kek Mama abonnement aanbieding tot 45% korting

Wat vind jij van de aanbieding?

   Laat een reactie achter

   Korting.nl
   Logo