Krijg €4,50 korting op LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen, Den Haag.

LEGO
€15,00 €19,50 Pak je korting

Geniet een dag lang van alle attracties in LEGOLAND Scheveningen. Met onze legoland korting. Je geniet van actieve attracties, je kan zelf bouwen, er is een speelzone en zelfs een 4D film. Na aankoop ontvang je jouw tickets direct voor een gekozen dag. Bij gebruik van deze aanbieding ontvang je 23% korting.

 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • Inclusief toegang tot alle Speel zones, attracties en 4D films
 • Ontdek vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™
 • Maak een spannende attractie-rit door een mooie LEGO stad
 • Verken MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO steentjes

Klik hier voor meer korting op attracties en pretparken.

kinderen van 3 tot 10

Het LEGOLAND Discovery Centre in Scheveningen is een indoor attractie waar kinderen van 3 tot 10 jaar zich kunnen onderdompelen in de wereld van LEGO. Het is een plek waar kinderen de kans krijgen om te bouwen, te spelen en te leren met LEGO-stenen.

Een van de hoogtepunten van het LEGOLAND Discovery Centre is de LEGO-fabriek, waar kinderen kunnen zien hoe LEGO-stenen worden gemaakt. Er is ook een LEGO-jungle waar kinderen kunnen spelen en op ontdekkingstocht kunnen gaan, en een LEGO-straat waar ze hun eigen stad kunnen bouwen.

Er zijn interactieve speelzones, zoals de racebaan waar kinderen hun eigen LEGO-auto’s kunnen bouwen en ermee kunnen racen. In de LEGO-creatiezone kunnen kinderen hun eigen meesterwerken bouwen en in de 4D-bioscoop kunnen ze genieten van een korte LEGO-film met special effects.

Het LEGOLAND Discovery Centre in Scheveningen is een geweldige plek voor gezinnen om samen tijd door te brengen. Het biedt een leuke en leerzame ervaring voor kinderen en volwassenen die van LEGO houden.

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen is een indoor attractiepark in Nederland dat volledig gewijd is aan LEGO. Het is gelegen in de kustplaats Scheveningen, in de provincie Zuid-Holland, en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of te voet.

Geschiedenis

Geschiedenis Het LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen werd geopend in 2020 en is onderdeel van de Merlin Entertainments Group, een wereldwijde operator van attractieparken en toeristische attracties. Het is het tweede LEGOLAND Discovery Centre in Nederland, na het park in Oberhausen.

Het park bestaat uit verschillende zones, waaronder een LEGO-fabriek waar bezoekers kunnen leren hoe LEGO-stenen worden gemaakt, een LEGO City gebied met een miniatuurstad die volledig is opgebouwd uit LEGO-stenen, een LEGO Ninjago gebied met interactieve attracties en een 4D-bioscoop. Daarnaast zijn er ook zones gewijd aan LEGO Friends, LEGO Duplo en LEGO Technic.

Leuk voor volwassenen Hoewel LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen vooral populair is bij kinderen, is het ook zeker een leuke attractie voor volwassenen. Er zijn verschillende redenen waarom volwassenen van LEGOLAND kunnen genieten.

Ten eerste is LEGO een klassiek speelgoedmerk dat al tientallen jaren bestaat en nog steeds populair is bij mensen van alle leeftijden. Veel volwassenen hebben goede herinneringen aan het spelen met LEGO als kind en kunnen nostalgische gevoelens ervaren wanneer ze de parken bezoeken.

Daarnaast is LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen een uitstekende plek om creatief bezig te zijn en je eigen LEGO-creaties te bouwen. Het park biedt workshops en bouwwedstrijden aan, waar volwassenen kunnen laten zien wat ze kunnen en hun creatieve vaardigheden kunnen verbeteren.

Bovendien is het park een geweldige plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Er is iets rustgevends aan het bouwen van LEGO-creaties en het verkennen van de verschillende zones van het park. Voor volwassenen kan het een ontspannende en therapeutische ervaring zijn om zich onder te dompelen in de wereld van LEGO.

voor volwassenen

Tot slot biedt LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen ook een aantal uitdagende en spannende attracties voor volwassenen, zoals de 4D-bioscoop en de interactieve Ninjago-attracties. Voor mensen die van avontuur houden, is er genoeg te beleven in het park.

korting op legoland

Kortom, hoewel LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen vooral populair is bij kinderen, is het ook zeker een leuke attractie voor volwassenen. Of je nu op zoek bent naar een creatieve uitlaatklep, een ontspannende ervaring of gewoon een leuke dag uit, LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen heeft voor ieder wat wils. De korting op legoland vind je hier bij korting.nl

Krijg €4,50 korting op LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen, Den Haag.
Krijg €4,50 korting op LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen, Den Haag.
€15,00 €19,50

Wat vind jij van de aanbieding?

   Laat een reactie achter

   Korting.nl
   Logo