Margriet 4 weken voor 4 euro – Stopt automatisch!

Margriet

Ontdek nu het prachtige tijdschrift Margriet met een voordelig proefabonnement! Voor slechts 4 euro ontvang je 4 weken lang Margriet, zowel op je deurmat als digitaal. Het beste van alles is dat de levering automatisch stopt na deze 4 weken, dus je zit nergens aan vast.

Met Margriet haal je een bron van inspiratie, informatie en ontspanning in huis. Laat je verrassen door boeiende artikelen, persoonlijke verhalen, praktische tips en inspirerende interviews. Of je nu geïnteresseerd bent in mode, gezondheid, lifestyle, reizen of andere onderwerpen, Margriet biedt het allemaal.

Met dit voordelige proefabonnement krijg je de gelegenheid om Margriet uitgebreid te ervaren. Gedurende 4 weken ontvang je het tijdschrift in je brievenbus en kun je het ook digitaal lezen op je favoriete apparaat. Na deze periode stopt de levering automatisch, dus je hoeft geen opzegging te regelen.

Mis deze geweldige kans niet om Margriet voordelig te proberen. Voor slechts 4 euro ontvang je 4 weken lang dit geliefde magazine. Meld je vandaag nog aan en geniet van alles wat Margriet te bieden heeft. Veel leesplezier!

Margriet 4 weken voor 4 euro – Stopt automatisch!
Margriet 4 weken voor 4 euro – Stopt automatisch!

2 Opmerkingen
  1. de aanbieding van de margriet is puur bedrog want op de site ga je niet voor 4 nummers 4 euro maar 4 nummers 20 euro. kiosk.nl beduveld de kluit.r

    • Eigenlijk ben je een week te laat. Recent heeft Kiosk een nieuwe campagne opgezet met een gratis bestseller cadeau (staat ook op deze site). Om deze actie goed te laten werken hebben ze de prijs voor proefabonnementen verhoogd van 4 weken voor 4 euro naar 4 weken voor 20 euro. Ik verwacht deze prijs later weer terug!

    Laat een reactie achter

    Korting.nl
    Logo