Max Magazine 1 jaar met HEMA bon

Max Magazine
€25,90 €63,50 Pak je korting

MAX Magazine geeft tijdelijk een HEMA cadeaubon ter waarde van €10 weg aan nieuwe abonnees. Sluit je aan bij het grootste tijdschrift van Nederland voor slechts €25,90 en ontvang een zeer uitgebreid tijdschrift met natuurlijk een geweldige tv-gids.

Met deze aanbieding krijg je een jaar lang wekelijks MAX Magazine op de deurmat. Elk nummer staat vol met boeiende artikelen, diepgaande interviews en verrassende reportages. Daarnaast biedt MAX Magazine een helder en uitgebreid programmaoverzicht, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er op tv is.

Voor slechts €25,90 per jaar krijg je niet alleen 52 nummers van MAX Magazine, maar ook een HEMA cadeaubon ter waarde van €10. Deze bon kun je gebruiken voor een breed scala aan producten bij HEMA, van huis- en keukenspullen tot mode en accessoires.

Profiteer van deze tijdelijk superdeal en meld je vandaag nog aan. MAX Magazine biedt de perfecte mix van entertainment en informatie, speciaal voor jou. Mis deze kans niet om te genieten van een jaar lang leesplezier en een waardevolle cadeaubon!

Max Magazine 1 jaar met HEMA bon
Max Magazine 1 jaar met HEMA bon
€25,90 €63,50

Wat vind jij van de aanbieding?

      Laat een reactie achter

      Korting.nl
      Logo