Adverteren op Korting.nl

Wilt u meer bezoekers trekken op uw website? Dan is Korting.nl een geschikt kanaal om uw aanbieding(en) en kortingscode(s) onder de aandacht te brengen. In de dynamische markt van kortingscode(s) is het soms lastig om eruit te springen. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om kortingsacties te promoten.

Acties toevoegen

Heeft u een leuke aanbieding en/of kortingscode die u onder de aandacht wilt brengen? Neem dan contact op met harry@liondeals.nl van Korting.nl. Graag vermelden wat voor soort advertentie u wenst en voor welke website het is bedoeld. Bent u aangemeld bij een affiliate netwerk? Dan kan ik uw actie direct plaatsen.

De meest populaire vorm om een kortingsactie onder de aandacht te brengen, is het plaatsen van een winkel. U krijgt dan een eigen winkelpagina waar aanbieding(en) en kortingscode(s) worden geplaatst. Hebt u nog geen winkelpagina? Neem dan contact op met harry@liondeals.nl en vermeldt Korting.nl in het onderwerpsregel.

Winkel toevoegen

Er zijn twee mogelijkheden om uw webshop te plaatsen op Korting.nl.

1. Als uw webshop is aangesloten bij een affiliate netwerk, dan kunt u simpelweg contact opnemen met harry@liondeals.nl.
2. Is uw webshop niet aangesloten bij een affiliate netwerk? Laat u dan informeren over de mogelijkheden, stuur dan ook een email naar harry@liondeals.nl.

Ons bereik

Dagelijks bereiken we via de website talloze mensen die via Korting.nl op zoek zijn naar de beste aanbieding(en). Daarnaast kunnen we ook een e-mailbestand inzetten dat goed is voor kleine en grote mailingen. Het onder de aandacht brengen van uw kortingsactie of webshop in de nieuwsbrief is dus een goede optie wanneer u snel potentiële kopers wilt bereiken. Uiteraard denken wij graag met u mee over een structurele oplossing.

Partners

Korting.nl werkt nauw samen met Gratis.nl en Aanbieding.nl. Samen bereiken wij maandelijks ruim 150.000 slimme Nederlanders die (willen) besparen.

Samenwerken met Korting.nl

Al talloze webshops zijn u voorgegaan. Hierbij kunt u denken aan Zalando, C&A, Woonexpress, Teufal, 24jeanz, Zavvi en Sans-online. En wellicht bent u de volgende?

In bijna alle gevallen was er sprake van een exclusieve deal.

Korting.nl
Logo