Dierentuin kortingen

Dierentuin tickets met korting

Bezoek de dieren in de leukste en gezelligste dierentuin van Nederland zoals Wildlands of Ouwehands dierenpark. Via Korting.nl kan je een korting scoren op de toegangskaartje van jouw favoriete dierentuin. Zo kan extra voordelig genieten van een dagje weg. Ontdek hier al jouw kortingsactie of kortingsbonnen.

Nederland heeft een aantal prachtige dierentuinen die het hele jaar door bezocht kunnen worden. Hieronder vind je informatie over enkele van de populairste dierentuinen in Nederland:

  1. Artis Amsterdam Royal Zoo: Artis is een historische dierentuin in het hart van Amsterdam, opgericht in 1838. Het biedt een breed scala aan dieren, waaronder olifanten, giraffen, tijgers, leeuwen, apen, reptielen en vogels. Het is ook de thuisbasis van een aquarium en een planetarium.
  2. Blijdorp Rotterdam Zoo: De dierentuin van Rotterdam, ook wel bekend als Blijdorp, is een van de grootste en meest moderne dierentuinen in Nederland. Het heeft meer dan 10.000 dieren van 500 verschillende soorten, waaronder gorilla’s, neushoorns, leeuwen, ijsberen en haaien.
  3. Ouwehands Dierenpark: Ouwehands Dierenpark in Rhenen heeft verschillende themagebieden, waaronder een Afrikaanse savanne, een Aziatische jungle en een poolgebied. Het is vooral bekend om zijn reuzenpanda’s, die sinds 2017 in het park wonen.
  4. Wildlands Adventure Zoo Emmen: Wildlands in Emmen is een moderne dierentuin die een unieke ervaring biedt door verschillende themagebieden te combineren, zoals de jungle, de savanne en het poolgebied. Het heeft ook enkele attracties, zoals een boottocht en een achtbaan.
  5. Diergaarde Blijdorp: Diergaarde Blijdorp in Rotterdam biedt een breed scala aan dieren, waaronder giraffen, ijsberen, apen, olifanten, zebra’s en veel verschillende vogels. Het park heeft ook een grote overdekte speeltuin en een aquarium.

Er zijn nog veel meer dierentuinen in Nederland die een bezoek waard zijn, zoals Burgers’ Zoo in Arnhem, GaiaZOO in Kerkrade en Dolfinarium in Harderwijk. Elk park biedt een unieke ervaring en biedt de mogelijkheid om verschillende dieren van dichtbij te zien en te leren over hun leefomgeving en gedrag.

Korting.nl
Logo