Dagje uit met de kids

Toegevoegd op 23 februari 2012 door Korting.nl

dagje weg

Zijn de kids al helemaal zat van het buitenspelen, voetballen met vriendjes en de speeltuin in de buurt? Als ouder blijf je maar bezig het je kinderen naar de zin te maken. Kinderen moeten altijd genoeg bewegen, dat verdienen ze ook, maar dat is niet voor iedereen even makkelijk. Sommige mensen kiezen voor de makkelijke weg, kopen een spelcomputer voor de kinderen en ze zijn tevreden. Helaas is dat niet de gezondste weg, het is niet alleen slecht voor de ogen, maar ook voor de sociale vaardigheden van het kind. Daarom is het nooit verkeerd om zo nu en dan er even met je kind of kinderen op uit te gaan!

Lees meer over Dagje uit met de kids

Reageer ook!

Geen reacties

De elfstedentocht

Toegevoegd op 08 februari 2012 door Korting.nl

elfstedentocht

Als het weer het toelaat, krijgen we dit jaar weer de zeer gewilde en gemiste elfstedentocht! Het is immers 15 jaar geleden dat de laatste elfstedentocht werd gehouden. Zo nu en dan leek het er sterk op dat er weer een elfstedentocht aan zat te komen, maar het mocht niet baten. Als het dan toch komt en je gaat kijken, is het misschien niet verkeerd om eens te plannen waar je gaat kijken. Het ene plekje is beter dan de andere!

Lees meer over De elfstedentocht

Reageer ook!

Geen reacties

Huishoudbeurs 2012

Toegevoegd op 25 januari 2012 door Korting.nl

huishoudbeurs 2012

Het is weer zover, neem van 18 tot 26 februari al je vriendinnen mee naar de Amsterdam RAI want daar vindt dit jaar de huishoudbeurs plaats! Mode, culinair, wonen, vrije tijd, verzorging en nog veel meer, je kijkt je ogen uit!

Lees meer over Huishoudbeurs 2012

Reageer ook!

Geen reacties

Hoe overleef jij vrijdag de 13de?

Toegevoegd op 12 januari 2012 door Korting.nl

vrijdag de 13eHet is weer zover! Vrijdag de 13de, een ongeluksdag voor de bijgelovigen onder ons. Hoe is deze ongeluksdag eigenlijk ontstaan? Of is het door iemand bedacht? Er zijn meerdere verklaringen over hoe deze dag werkelijk is ontstaan. De meest bekende verklaring is dat Jezus Christus op een vrijdag werd gekruisigd en aangezien 13 een ongeluksgetal is, is het een ongelukkige combinatie. Maar waarom is 13 dan een ongeluksgetal? Ook dit heeft met het christendom te maken, namelijk dat 12 voor perfectie staat gezien de 12 apostelen van Jezus. En aangezien 13 meer dan perfectie is zou het doorredenerend ongeluk moeten brengen. Kort samengevat, het is allemaal wel erg ver gezocht. Maar in Amerika geloven veel mensen in Friday the 13th en heeft het zelfs gevolgen voor de economie. Een hoop mensen weigeren namelijk te werken en melden zich ziek.

Lees meer over Hoe overleef jij vrijdag de 13de?

Reageer ook!

Geen reacties

Woonidee #2: Slaap, slapen, slaapkamer

Toegevoegd op 10 augustus 2011 door Korting.nl

Nederland. Zomer 2011. De regen komt met bakken uit de hemel op het moment. In het park vertoeven, een terrasje pakken of uitgestrekt op je strand zonnen is er deze zomer nog niet bij geweest. Wat te doen met je tijd? Doe-het-zelven!

Deze keer: de slaapkamer. Vaak genoeg is de slaapkamer het minst gedecoreerde vertrek in een woning. Het is namelijk niet eenvoudig om een slaapkamer smaakvol in te richten: stijlvol én praktisch is nou eenmaal een moeilijke combinatie. Grote kasten zijn een dooddoener voor de sfeer in de slaapkamer.
Lees meer over Woonidee #2: Slaap, slapen, slaapkamer

Reageer ook!

Geen reacties