Probeer de Volkskrant 4 weken voor 4,-

De Volkskrant
€4,00 €26,00 Pak je korting

Voor slechts 4 euro haal jij 4 weken lang een Volkskrant proefabonnement in huis. Je dag begint dan met de krant. Keuze uit de fysieke krant voor 4 weken, 6 weekendkranten + digitaal of 8 weken de digitale krant. Dit betreft een proefabonnement en stopt automatisch.

Klik hier voor meer kortingen op proefabonnementen en dagbladen

De Volkskrant is een Nederlands dagblad dat opgericht werd in 1919. Het was destijds een krant die speciaal bedoeld was voor de katholieke arbeidersbeweging. In de beginjaren werd de krant voornamelijk gelezen door katholieke arbeiders en boeren, maar later kreeg het een bredere lezerskring.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de krant gedwongen om te stoppen met publiceren. Dit kwam doordat de Duitse bezetters de persvrijheid aan banden legden en alle kranten onder controle stelden. Na de oorlog werd de krant echter weer opgestart en hervatte het zijn functie als dagblad voor de katholieke gemeenschap.

In de jaren zestig en zeventig werd de krant steeds meer een platform voor progressieve ideeën. Het was een belangrijk medium voor de protestgeneratie die zich verzette tegen de conservatieve normen en waarden van de jaren vijftig en zestig. Dit leidde tot een groei van de lezerskring en de krant werd een van de grootste dagbladen van Nederland.

In de jaren negentig werd de Volkskrant een meer gematigde krant, waarbij er meer aandacht kwam voor economie, politiek en buitenlandse zaken. Er werd geïnvesteerd in digitale ontwikkelingen, waardoor de krant ook online steeds beter bereikbaar werd.

Tegenwoordig is de Volkskrant een krant met een gevarieerd lezerspubliek en een brede focus op politiek, economie, cultuur en maatschappij. Het heeft een progressieve signatuur en heeft een reputatie opgebouwd als een kwaliteitskrant die diepgang biedt in de berichtgeving en een scherp oog heeft voor maatschappelijke ontwikkelingen.

De Volkskrant heeft een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse geschiedenis en heeft bijgedragen aan de vorming van de Nederlandse identiteit. Het heeft zich altijd ingezet voor de rechten van de gewone man en heeft een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van de democratie en persvrijheid. Probeer nu een proefabonnement volkskrant.

Probeer de Volkskrant 4 weken voor 4,-
Probeer de Volkskrant 4 weken voor 4,-
€4,00 €26,00

Wat vind jij van de aanbieding?

      Laat een reactie achter

      Korting.nl
      Logo