Proefabonnement op 7 verschillende tuinbladen

Wil je graag een proefabonnement nemen op de leukste tuinbladen? Dan kan dit nu voordelig via deze aanbieding. Zo krijg je keuze uit 7 tuinbladen met keuze uit Landleven, Gardeners World, Onze Eigen Tuin, Landidee, De Tuin op Tafel, Tuinseizoen en Buitenleven. Welk tuinblad wil jij een keer proberen? Grijp nu je kans en profiteer!

Klik hier voor meer proefabonnementen op tijdschriften

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in tuinbladen! Hieronder een korte beschrijving van elk van de zeven tijdschriften, zodat je een idee krijgt van wat je kunt verwachten:

 1. Landleven: Een tijdschrift dat zich richt op het buitenleven, met veel aandacht voor tuinieren, koken met streekproducten, dieren en natuur. Ook staan er regelmatig handige klustips in.
 2. Gardeners World: Dit tijdschrift heeft een Engelse oorsprong en biedt een mix van praktische tuinadviezen, reportages over bijzondere tuinen, en mooie fotografie. Het richt zich op zowel beginnende als ervaren tuiniers.
 3. Onze Eigen Tuin: Een tijdschrift dat zich specifiek richt op de Nederlandse tuinliefhebber. Er staan onder meer reportages in over bijzondere tuinen, maar ook praktische tips over bijvoorbeeld het kweken van groenten en fruit.
 4. Landidee: Een tijdschrift met veel aandacht voor lifestyle in de breedste zin van het woord. Naast tuinieren komen onderwerpen als koken, interieur en reizen aan bod.
 5. De Tuin op Tafel: Zoals de naam al doet vermoeden, gaat dit tijdschrift over de moestuin en alles wat je daaruit kunt oogsten. Het richt zich op zowel ervaren als beginnende moestuinders.
 6. Tuinseizoen: Dit tijdschrift verschijnt elke twee maanden en biedt inspiratie en praktische tips voor het tuinieren in elk seizoen. Het richt zich op zowel siertuinen als moestuinen.
 7. Buitenleven: Dit tijdschrift richt zich op het buitenleven in de breedste zin van het woord, met onderwerpen als tuinieren, wandelen, fietsen en kamperen. Er staan regelmatig reportages in over bijzondere buitenlocaties in binnen- en buitenland.

Ik hoop dat dit je helpt bij het kiezen van een tuinblad dat bij jou past!

Proefabonnement op 7 verschillende tuinbladen
Proefabonnement op 7 verschillende tuinbladen

Wat vind jij van de aanbieding?

   Laat een reactie achter

   Korting.nl
   Logo