Story proefabonnement: 4 weken voor 4 euro (stopt automatisch)

Story

Neem nu een voordelig proefabonnement op Story en ontvang het blad 4 weken lang voor slechts €4. Na 4 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Met Story blijf je op de hoogte van alle roddels in Nederland.

Over Story magazine

Magazine Story is een Nederlandstalig tijdschrift dat wekelijks wordt uitgegeven. Het blad richt zich voornamelijk op nieuws en achtergronden over bekende Nederlanders, royalty, lifestyle, mode, beauty en entertainment. Het blad biedt haar lezers een uniek kijkje in het leven van beroemdheden en het laatste nieuws op het gebied van showbusiness.

In Magazine Story staan interviews met bekende persoonlijkheden, reportages over hun levensstijl en foto’s van hun dagelijkse bezigheden. Het tijdschrift bevat ook columns van bekende schrijvers en journalisten over actuele onderwerpen en thema’s die relevant zijn voor de doelgroep. Daarnaast publiceert het tijdschrift regelmatig nieuws over de nieuwste trends op het gebied van mode, beauty en lifestyle.

Magazine Story is populair onder mensen die geïnteresseerd zijn in de levens van beroemdheden en graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en roddels uit de showbusiness. Het blad brengt niet alleen het positieve nieuws over beroemdheden, maar ook de negatieve kanten van hun leven worden belicht. Zo krijgen lezers een compleet beeld van de persoonlijkheden die ze bewonderen of volgen.

Het tijdschrift wordt uitgegeven door Audax Publishing, een van de grootste uitgevers van tijdschriften in Nederland. Magazine Story is verkrijgbaar in de meeste supermarkten, kiosken en boekenwinkels in Nederland. Ook is er een online versie beschikbaar voor mensen die het tijdschrift digitaal willen lezen.

Klik hier voor meer proefabonnementen.

Story proefabonnement: 4 weken voor 4 euro (stopt automatisch)
Story proefabonnement: 4 weken voor 4 euro (stopt automatisch)

Wat vind jij van de aanbieding?

      Laat een reactie achter

      Korting.nl
      Logo