VerlopenThe Bodyguard musical met korting op tickets

Bezoek nu The Bodyguard Musical via deze aanbieding. Je ontvangt dan direct jouw tickets per e-mail inclusief een fikse korting. Met deze aanbieding ontvang je korting op de 1e rangs toegangskaartje. Zo betaal je slechts €29 per ticket. The Bodyguard is slechts 5 maanden te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Koop daarom nu snel je tickets via deze actie voor The Bodyguard musical.

 • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
 • Slechts 5 maanden te zien!:

Over The Bodyguard Musical

The Bodyguard is een musical gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992, met in de hoofdrollen Whitney Houston en Kevin Costner. De musical vertelt het verhaal van Rachel Marron, een succesvolle zangeres die wordt bedreigd door een stalker. Om haar te beschermen, wordt er een bodyguard genaamd Frank Farmer ingehuurd. Naarmate de tijd verstrijkt, ontstaat er een romance tussen Rachel en Frank.

De musical bevat vele bekende hits van Whitney Houston, zoals “I Will Always Love You,” “I Have Nothing,” en “One Moment in Time.” Het werd voor het eerst opgevoerd in het Adelphi Theatre in Londen in 2012, en was daar een groot succes. Sindsdien heeft de musical in verschillende landen opgetreden, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Japan en Australië.

Als u van de film houdt of een fan bent van Whitney Houston’s muziek, dan is Deze musical zeker een aanrader. Het is een spectaculaire show met geweldige muziek, dans en acteerwerk. De show heeft al verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Olivier Award voor Best New Musical in 2013

Klik hier voor meer korting op musicals

Over whitney Houston.

Whitney Houston was een Amerikaanse zangeres, actrice en model. Ze werd geboren op 9 augustus 1963 in Newark, New Jersey en groeide op in een familie van muzikanten. Houston begon als kind in de kerk te zingen en besloot later een carrière in de muziek na te streven.

Haar carrière nam een vlucht in de jaren 80 met haar debuutalbum “Whitney Houston” in 1985, dat destijds het best verkochte debuutalbum van een vrouwelijke artiest was. Ze bracht vervolgens meerdere succesvolle albums en singles uit, waaronder “Saving All My Love for You”, “How Will I Know”, “I Wanna Dance with Somebody” en “The Greatest Love of All”.

Houston acteerde ook in films, waaronder “The Bodyguard” en “Waiting to Exhale”. Ze werd algemeen beschouwd als een van de grootste zangeressen aller tijden, bekend om haar krachtige en soulvolle stem. Ze won talloze prijzen gedurende haar carrière, waaronder 6 Grammy Awards en 2 Emmy Awards.

Helaas worstelde Houston gedurende haar carrière met drugs- en alcoholverslaving en was haar persoonlijke leven vaak getroebleerd. Ze overleed op 11 februari 2012 op 48-jarige leeftijd door accidentele verdrinking in een hotelbadkuip, waarbij hartziekte en cocaïnegebruik als bijdragende factoren werden genoemd. Ondanks haar persoonlijke problemen blijft Houston’s nalatenschap als een immens getalenteerde zangeres en artiest voortleven.

The Bodyguard musical met korting op tickets
The Bodyguard musical met korting op tickets

Wat vind jij van de aanbieding?

   Laat een reactie achter

   Korting.nl
   Logo