Totaal TV korting: 4 nummers voor €4 (stopt automatisch)

Totaal TV

Maak nu voordelig kennis met de televisiegids Totaal TV en ontvang 4 nummers voor slechts €4. De tv gids wordt 1 keer per 2 weken thuisbezorgd met een uitgebreide programmaoverzicht en film aanbod. Stopt automatisch na 4 nummers.

Wil je graag weten wat er allemaal op tv komt en wat je absoluut niet mag missen? Dan is een proefabonnement op Totaal TV iets voor jou! Met Totaal TV krijg je elke week een compleet overzicht van alle tv-programma’s en films die worden uitgezonden. Zo mis je nooit meer jouw favoriete serie of film.

Met een Totaal TV proefabonnement kun je het tijdschrift een aantal weken uitproberen. Het proefabonnement stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast. Tijdens de proefperiode ontvang je wekelijks het tijdschrift in de brievenbus en kun je ook gebruik maken van de online Totaal TV-gids.

Totaal TV biedt niet alleen een handig overzicht van alle tv-programma’s, maar bevat ook interessante interviews, reportages en achtergrondinformatie over de tv-wereld. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de wereld van televisie.

Ben je na de proefperiode overtuigd van het gemak en de waarde van Totaal TV? Dan kun je een voordelig abonnement afsluiten. Met een vast abonnement krijg je elke week Totaal TV thuisgestuurd en kun je ook gebruik maken van de online gids.

Dus waar wacht je nog op? Probeer Totaal TV nu uit met een proefabonnement en ontdek hoe handig het is om altijd op de hoogte te zijn van alle tv-programma’s en films.

Totaal TV korting: 4 nummers voor €4 (stopt automatisch)
Totaal TV korting: 4 nummers voor €4 (stopt automatisch)

Wat vind jij van de aanbieding?

      Laat een reactie achter

      Korting.nl
      Logo