Tv gids kortingen

Televisie gidsen met korting

De goedkoopste abonnementen op televisiegidsen vind je hieronder. Avrobode, Varagids, Veronica tv gids, TrosKompas, TV Krant, Max Magazine, VPRO Gids en nog veel meer tv gidsen met korting! Wil jij ook de goedkoopste televisiegids? Kijk dan snel tussen de vele proefabonnementen met kortingen. Hier kan je ook terecht voor normale abonnementen met korting. Grote kortingen en vele cadeaubonnen worden weggeven bij het afsluiten van een proefabonnement of een gewoon abonnement. Veel proefabonnementen stoppen automatisch dus je hoeft die niet apart weer op te zeggen. Normale abonnementen lopen tot wederopzegging.

Toon volgende

Welke tv gids past bij mij?

Dat hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en interesses. Er zijn verschillende Tv-gidsen beschikbaar die zich richten op verschillende soorten programma’s en kanalen. Veel omroepen hebben hun eigen gids zoals omroep max, NCRV, vara etcetera et cetera. De tv-gids van omroep Max schijnt op dit moment de grootste te zijn.

Als je geïnteresseerd bent in nieuws, documentaires en informatieve programma’s, dan zijn Tv-gidsen zoals de VPRO Gids, de VARAgids of de NRC TV gids wellicht geschikt voor jou.

Als je meer geïnteresseerd bent in entertainmentprogramma’s, zoals series, films en realityshows, dan zou je kunnen kiezen voor een TV-gids zoals de Veronica Magazine, de Totaal TV of de Televizier.

Je kunt ook overwegen om digitale Tv-gidsen te gebruiken, zoals de TV-gids app op je smartphone of tablet, waarmee je eenvoudig kunt filteren op basis van je interesses en voorkeuren.

Het kan ook handig zijn om verschillende Tv-gidsen uit te proberen en te zien welke het beste bij jouw kijkgedrag en smaak past.

TV-Gids aanbiedingen

Sommige televisiegidsaanbieders bieden kortingen op abonnementen voor nieuwe abonnees of voor mensen die meerdere maanden tegelijkertijd willen afnemen. Ook kun je soms korting op tv gidsen krijgen als je een abonnement afsluit in combinatie met een ander product, zoals een krant of tijdschrift.

Onthoud wel dat televisiegids aanbiedingen kunnen variëren en afhankelijk zijn van het moment waarop je ze zoekt. Het loont dus om regelmatig te kijken of er nieuwe aanbiedingen beschikbaar zijn.

Korting.nl
Logo