Veronica Superguide 4 weken voor €4 (stopt automatisch)

Veronica Magazine

Overweeg je een tv gids? Neem dan eerst een proefabonnement op de Veronica gids. Je ontvangt vervolgens 4 weken lang de populairste tv gids van Nederland in huis voor slechts €4. Stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.

Klik hier voor de beste tv gidsen.

Klik hier voor de beste kortingen op tv gidsen

De Veronica Gids

De Veronica Gids is een van de oudste en meest populaire televisiegidsen van Nederland. Het werd voor het eerst uitgegeven in 1975 als het officiële programmablad van de toenmalige omroepvereniging Veronica. De gids was van meet af aan erg populair, mede dankzij de goede recensies en het feit dat het programma-aanbod van Veronica TV, de televisiezender van de omroepvereniging, afweek van dat van andere zenders.

In de jaren 80 en 90 groeide de Veronica Gids uit tot een belangrijk medium in de Nederlandse televisiewereld. De omroepvereniging Veronica had in die tijd een eigen televisiekanaal en de gids fungeerde als het officiële programmablad van deze omroep. Het had een grote invloed op de populariteit van programma’s die op Veronica TV werden uitgezonden en was daarmee een belangrijke schakel in de Nederlandse mediawereld.

commercieel station

In 1995 werd de omroepvereniging Veronica opgeheven en werd de zender omgevormd tot een commercieel station. De Veronica Gids bleef echter bestaan en richtte zich voortaan op het bredere publiek. De gids bleef zich onderscheiden door de focus op films en series en de uitgebreide recensies en achtergrondartikelen.

De Veronica Gids biedt nog steeds een uitgebreid overzicht van alle tv-programma’s en films die in Nederland worden uitgezonden, met informatie over tijden, kanalen en korte beschrijvingen. Naast het programmaoverzicht bevat de gids interviews met bekende acteurs en regisseurs, reportages over de filmindustrie en achtergrondartikelen over de geschiedenis van film en televisie. De gids biedt ook informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van media en entertainment, zoals nieuwe streamingdiensten, gameconsoles en technologische innovaties.

recensies

Een belangrijk aspect van de Veronica Gids is de aanwezigheid van recensies van films en televisieprogramma’s. De recensenten van de Veronica Gids beoordelen programma’s op basis van diverse criteria, zoals acteerprestaties, scenario, regie en cinematografie. De recensies worden gepubliceerd in de vorm van korte samenvattingen en krijgen een beoordeling van één tot vijf sterren. Lezers kunnen hierdoor een weloverwogen keuze maken over welke programma’s zij willen bekijken.

Naast recensies bevat het ook puzzels en spelletjes. De gids biedt wekelijks diverse kruiswoordpuzzels, cryptogrammen en andere spelletjes die lezers kunnen oplossen. Dit biedt niet alleen ontspanning en vermaak, maar ook een manier om de hersenen te trainen en de taalvaardigheid te verbeteren.

website en de app

Er is ook een digitale versie die beschikbaar is via de website en de app. De digitale versie biedt dezelfde inhoud als de gedrukte versie, maar met extra functies.

Veronica Superguide 4 weken voor €4 (stopt automatisch)
Veronica Superguide 4 weken voor €4 (stopt automatisch)

Wat vind jij van de aanbieding?

      Laat een reactie achter

      Korting.nl
      Logo