korting op lingerie. Vind je perfect bh bij Intimissimi

Intimissimi

E.Wil je graag opnieuw je bh meten? Dan kan dat eenvoudig met de fit quiz van Intimissimi. In een paar stappen ontdek jij jouw ideale bh. Zo kan je gericht winkelen en nieuw ondergoed aanschaffen dat perfect zit. Je vindt de quiz halverwege de pagina. korting op lingerie vind je hier.

Intimissimi is een Italiaans lingeriemerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van ondergoed, lingerie en loungewear voor zowel vrouwen als mannen. Het merk werd opgericht in 1996 en maakt deel uit van de Calzedonia Group. Een van de grootste kledingdetailhandelsgroepen in Europa.

Intimissimi staat bekend om zijn hoogwaardige stoffen, oog voor detail en elegante ontwerpen. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder bh’s, slipjes, hemdjes, nachthemden, pyjama’s en accessoires zoals panty’s en sokken. Ze richten zich op het creëren van comfortabele en stijlvolle lingerie die de natuurlijke schoonheid en het zelfvertrouwen van hun klanten versterkt.

Intimissimi-winkels zijn te vinden in verschillende landen over de hele wereld, Ze hebben ook een online winkel waar hun producten worden aangeboden voor internationale verzending. Naast lingerie bieden ze vaak collecties aan die zwemkleding en kleding voor verschillende seizoenen bevatten.

Het merk heeft bekendheid verworven door zijn verfijnde en sensuele imago, met elegante reclamecampagnes met bekende modellen en beroemdheden. Intimissimi streeft ernaar een luxe lingerie-ervaring te creëren voor zijn klanten, waarbij modieuze ontwerpen worden gecombineerd met comfort en kwaliteit. Klik hier voor meer lingerie korting.

korting op lingerie. Vind je perfect bh bij Intimissimi
korting op lingerie. Vind je perfect bh bij Intimissimi

Wat vind jij van de aanbieding?

      Laat een reactie achter

      Korting.nl
      Logo