Verlopen

Voerautomaat kat – Owl Robot Automatic Pet Feeder met korting

Ben je op zoek naar een slim voerautomaat met een camera en die je zelf kan laten rijden? Heb je al gehoord van de schietende uit? Skymee WiFi-feeder voldoet aan alles wat u wilt. Gepersonaliseerd voerplan voor uw huisdieren, volledig te bedienen via uw smartphone, waardoor u uw huisdieren op elk moment kunt voeren. De voordelen van de Skymee feeder in het kort:
-Handmatig rijden en slimme interactie: afstandsbediening Owl Robot via app om thuis te cruisen en huisdieren te volgen voor een leuk verstoppertje. Activeert automatisch meerdere actiemodi door infrarooddetectie om met uw huisdier te communiceren en het actiever te maken.
-Full HD-camera en nachtzicht: 1080p Full HD-camera voor huisdieren met 4x zoom en nachtzicht, u kunt uw huisdier dag en nacht duidelijk zien, afbeeldingen of video’s van hoge kwaliteit opslaan en Owl Robot flexibel bedienen.
-Treat Tossing & 2-way Audio: Je kunt Owl Robot laten bewegen en een snackroute verlaten om je nieuwsgierige huisdier te lokken. Hoewel het ondeugend of angstig is, kun je het troosten met een directe stem en je favoriete lekkernijen (grootte van 4 mm – 16 mm) uitdelen om het gelukkig te maken.
-PIR-detectie en TF-opname: Owl Robot reageert automatisch door te worden aangehaald en detecteert gedrag van huisdieren. En video kan ook automatisch worden opgenomen na het installeren van een TF-kaart (niet inbegrepen). Help u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw thuissituatie te volgen.

Geef als eerste een reactie

      Laat een reactie achter

      Nieuwe Account Aanmaken
      Herstel Wachtwoord