Acer kortingen en aanbiedingen

Wil je met korting ACER producten bestellen? Bekijk dan onze kortingsacties en aanbiedingen. Zo kan je met korting winkelen bij de officiële Acer webshop. Hierbij kan je denken aan laptops, monitoren, projectoren, desktops en nog veel meer. Wij zullen alle kortingsacties, codes en aanbiedingen voor je op een rijtje zetten.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Acer is een toonaangevend merk in de computer- en elektronicasector en staat bekend om zijn innovatieve producten en technologieën. Het bedrijf produceert een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Het bedrijf werd in 1976 opgericht door Stan Shih en zijn vrouw en begon als een klein bedrijf dat elektronische componenten produceerde. Later breidde het bedrijf zich uit naar de productie van computers en andere elektronica. Tegenwoordig hebben ze een wereldwijde aanwezigheid en opereert het in meer dan 160 landen.

Het productaanbod  omvat desktop- en laptopcomputers, tablets, monitoren, projectoren, servers en accessoires. Acer heeft zich altijd gericht op het bieden van betaalbare producten van hoge kwaliteit. De producten van Acer worden vaak geprezen om hun prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Acer heeft ook enkele belangrijke prestaties geleverd op het gebied van technologie en innovatie. Zo was het bedrijf een van de eerste fabrikanten die een netbook, een lichte en draagbare laptop, op de markt bracht. Acer was ook een van de eerste bedrijven die een touchscreen-laptop produceerde en heeft enkele van de dunste laptops ter wereld geproduceerd.

Al met al heeft Acer een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve fabrikant van elektronica. Het bedrijf blijft zijn producten verbeteren en ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van gebruikers te voldoen en om te blijven voldoen aan zijn missie om betaalbare en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo