Adidas kortingen

Adidas is een zeer populaire sportmerk dat je terug ziet komen in verschillende sporten zoals golf, zwemmen, voetbal, tennis, rugby, wielrennen, boksen, handbal, volleybal en nog veel meer sporten. Zij zijn eigenlijk zo groot dat je er eigenlijk terecht voor elke sportoutfit, schoenen en accessoires. Naast de sportcollectie beschikken ze ook over een normale kleding voor het dagelijks leven. Wij van Korting.nl zullen aanbiedingen en kortingscodes van Adidas voor je verzamelen. Zo ontdek je als eerste wanneer de sale begint of wanneer er een code beschikbaar is. Doe er je voordeel mee en kom nu voordelig winkelen bij Adidas.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Adidas is een wereldwijd sportkledingmerk dat in 1949 werd opgericht door Adolf Dassler in Herzogenaurach, Duitsland. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter, wiens bijnaam "Adi" was. Adidas staat bekend om zijn iconische logo met drie strepen, dat synoniem is geworden met het merk.

Adidas biedt een breed scala aan producten voor sport en lifestyle, waaronder schoenen, kleding en accessoires. De producten zijn ontworpen voor een verscheidenheid aan sporten, zoals voetbal, basketbal, hardlopen en training. Het bedrijf staat ook bekend om zijn samenwerkingen met beroemde ontwerpers, kunstenaars en atleten.

Adidas heeft een rijke geschiedenis in de sport en heeft vele spraakmakende atleten en teams over de hele wereld gesponsord, waaronder Lionel Messi, James Harden, Manchester United, Real Madrid en de NBA. Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en heeft ambitieuze doelen gesteld om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en het gebruik van duurzame materialen in zijn producten te vergroten.

Tegenwoordig is Adidas een wereldwijd merk met aanwezigheid in meer dan 160 landen. Het exploiteert verschillende dochterondernemingen, waaronder Reebok en Runtastic, en heeft wereldwijd meer dan 60.000 werknemers in dienst. De missie van het bedrijf is om het beste sportmerk ter wereld te zijn en klanten innovatieve producten aan te bieden die hen helpen het beste uit zichzelf en hun sport te halen.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo