Alensa kortingen en kortingscodes

Ondanks dat er veel webshop zijn die lenzen en brillen verkopen richt Alensa zich alleen op de verkoop van lenzen en toebehoren. Zij hebben zich dan ook gespecialiseerd in het aanbieden van de beste lenzen en lensaccessoires. Dus wil je een paar goedkope lenzen scoren? Dan zit je bij Alensa wel goed! Wij helpen je met het vinden van een aanbieding en kortingscode zodat je profiteert van extra korting.

Categorieën
 • Alle
 • Aanbiedingen
 • Kortingscodes
 • Aanbiedingen

Door online je lenzen te bestellen kun je al gauw tientallen euro's te besparen. Dit komt voornamelijk doordat een webshop geen ruimte hoeft te huren en verkopers hoeft aan te nemen. Een webshop kan daarom lenzen een stuk voordeliger aanbieden. Dat terwijl het product uit dezelfde fabriek komt! Dus wil je besparen op je lenzen? Bestel dan voortaan online bij Alensa en bespaar al gauw tientallen euro's. Bovendien hebben wij alle acties al voor je opgezocht. Ontdek alle aanbiedingen op deze pagina en bespaar vandaag nog op je lenzen.

 

Bij het dragen van contactlenzen is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten om je ogen gezond te houden en het beste draagcomfort te ervaren. Hier zijn enkele belangrijke punten om op te letten bij contactlenzen:

 1. Pasvorm: Een goede pasvorm van contactlenzen is van groot belang. De lenzen moeten comfortabel op je ogen zitten zonder te knellen, te bewegen of te los te zitten. Een slechte pasvorm kan ongemak veroorzaken en kan ook leiden tot irritatie, roodheid of beschadiging van het hoornvlies.
 2. Hygiëne: Handen wassen voordat je contactlenzen aanraakt is essentieel om de verspreiding van bacteriën en andere ziektekiemen te voorkomen. Reinig je contactlenzen volgens de aanbevolen instructies van de fabrikant en vervang ze op de juiste tijd. Gebruik altijd verse contactlensoplossing en laat je lenzen niet in water of speeksel weken.
 3. Draagtijd: Houd je aan de voorgeschreven draagtijd van je contactlenzen en overschrijd deze niet. Daglenzen moeten bijvoorbeeld na een dag worden weggegooid, terwijl maandlenzen elke maand moeten worden vervangen. Het dragen van lenzen buiten de aanbevolen draagtijd kan leiden tot oogirritatie, infecties en andere complicaties.
 4. Comfort: Contactlenzen moeten comfortabel aanvoelen op je ogen. Als je last hebt van droogheid, irritatie, wazig zicht of ander ongemak, stop dan met het dragen van de lenzen en raadpleeg je oogzorgspecialist. Mogelijk moet je een ander type lens proberen of aanpassingen laten maken aan je huidige lenzen.
 5. Ooggezondheid: Contactlenzen kunnen van invloed zijn op de gezondheid van je ogen. Het is belangrijk om regelmatig een oogonderzoek te ondergaan bij een oogzorgspecialist om je ooggezondheid te controleren en eventuele problemen vroegtijdig te detecteren. Volg de aanbevelingen van je oogarts en meld onmiddellijk elke ongebruikelijke symptomen, zoals pijn, roodheid, wazig zicht of afscheiding.
 6. Draagpatroon: Volg het juiste draagpatroon voor je contactlenzen, zoals daglenzen, weeklenzen of maandlenzen. Draag ze niet langer dan aanbevolen en slaap niet met je lenzen in tenzij dit uitdrukkelijk is toegestaan door je oogzorgspecialist. Overmatig of verkeerd gebruik van contactlenzen kan leiden tot oogproblemen.
 7. Bescherming: Contactlenzen zijn geen vervanging voor oogbescherming, zoals een zonnebril of veiligheidsbril. Draag een zonnebril die 100% UV-bescherming biedt om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Draag ook een veiligheidsbril bij activiteiten waarbij je ogen kunnen worden blootgesteld aan stof, vuil, chemicaliën of andere
Zoek je korting
Korting.nl
Logo