ANWB Wegenwacht kortingen

Ben jij al lid van ANWB wegenwacht? Met ANWB wegenwacht krijg je altijd hulp bij autopech. Vervangend vervoer nodig? Geen probleem! Als je een abonnement hebt op ANWB wegenwacht, dan ontvang je de beste service! Je hebt keuze uit verschillende dekkingen. Hier verzamelen wij de aanbiedingen van ANWB wegenwacht! Bekijk snel het aanbod en profiteer van een flinke korting!

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

De ANWB, voluit de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB, is een bekende organisatie in Nederland die zich richt op de belangen van automobilisten en fietsers. De ANWB werd opgericht in 1883 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een veelzijdige organisatie met diverse activiteiten en diensten.

De ANWB staat bekend om zijn wegenwacht, een service die automobilisten helpt bij pech onderweg. De wegenwachten van de ANWB zijn herkenbaar aan hun gele auto's en zijn 24/7 beschikbaar om leden te helpen bij problemen met hun voertuig. Naast de wegenwacht biedt de ANWB ook andere diensten op het gebied van mobiliteit, zoals verzekeringen, pechhulp in het buitenland en het verstrekken van reis- en verkeersinformatie.

De ANWB zet zich ook in voor de belangen van fietsers. Zo heeft de ANWB diverse fietsroutes uitgestippeld, fietskaarten en fietsgidsen gepubliceerd en is de organisatie betrokken bij de ontwikkeling van fietspaden en fietsinfrastructuur in Nederland. Daarnaast organiseert de ANWB ook evenementen en activiteiten voor fietsliefhebbers, zoals de ANWB Fietsvierdaagse en de Nationale Fiets Naar Je Werk Dag.

Naast mobiliteit en fietsen, richt de ANWB zich ook op andere terreinen. Zo biedt de organisatie diverse producten en diensten op het gebied van recreatie, zoals campings, vakantiehuizen en reisgidsen. Daarnaast is de ANWB actief op het gebied van verkeersveiligheid en duurzaamheid, met campagnes en initiatieven om het verkeer veiliger te maken en duurzaam gedrag te stimuleren.

De ANWB heeft ook een maatschappelijke rol en is betrokken bij verschillende maatschappelijke projecten en activiteiten. Zo zet de organisatie zich in voor de bescherming van natuurgebieden, het behoud van erfgoed en de verbetering van de leefomgeving. Daarnaast heeft de ANWB een ledenraad die de belangen van de leden vertegenwoordigt en invloed uitoefent op het beleid van de organisatie.

De ANWB is een vereniging met ruim 4 miljoen leden en heeft een breed scala aan activiteiten en diensten op het gebied van mobiliteit, fietsen, recreatie, verkeersveiligheid en maatschappelijke betrokkenheid. Als prominente organisatie in Nederland speelt de ANWB een belangrijke rol bij het behartigen van de belangen van automobilisten en fietsers, het bieden van hulp bij pech onderweg, het bevorderen van verkeersveiligheid en het stimuleren van duurzaam gedrag.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo