Asics kortingscodes en kortingen

Klik hier voor de asics website.

ASICS is een bekend sportmerk dat wereldwijd populair is, ook in Nederland. Het bedrijf werd in 1949 opgericht in Japan door Kihachiro Onitsuka en begon als een kleine schoenenfabrikant. De naam ASICS is een acroniem van de Latijnse uitdrukking “Anima Sana In Corpore Sano”, wat “Een gezonde geest in een gezond lichaam” betekent. In de loop der jaren is ASICS uitgegroeid tot een van de grootste producenten van sportartikelen ter wereld, met een breed scala aan producten, waaronder sportschoenen, kleding en accessoires.

In Nederland zijn ze een bekend en geliefd merk onder sportliefhebbers. De ASICS-hardloopschoenen zijn bijvoorbeeld erg populair bij zowel amateur- als professionele hardlopers. ASICS heeft ook een breed scala aan andere sportproducten, zoals volleybalschoenen, tennisschoenen, zaalschoenen en wandelschoenen, die populair zijn onder sporters in Nederland.

Wat de hun producten aantrekkelijk maakt voor sporters in Nederland is de combinatie van comfort, prestaties en innovatie. ASICS investeert veel in onderzoek en technologie om ervoor te zorgen dat hun producten de beste prestaties bieden en tegelijkertijd comfortabel zijn om te dragen. Veel ASICS-schoenen zijn uitgerust met gepatenteerde technologieën, zoals de bekende GEL-demping, die schokken opvangt en de belasting op gewrichten vermindert, en FlyteFoam-demping, die lichtgewicht en responsieve demping biedt voor een optimale loopervaring.

ASICS heeft ook een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat aantrekkelijk is voor Nederlandse consumenten die waarde hechten aan milieuvriendelijke en ethische producten. Ze hebben bijvoorbeeld verschillende initiatieven om de impact van hun productieprocessen op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van gerecyclede materialen en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Daarnaast ondersteunen ze verschillende sociale en gemeenschapsprojecten, zoals het stimuleren van sportparticipatie onder jongeren en het bevorderen van inclusie en diversiteit in de sport.

In Nederland zijn er talloze winkels en online retailers die hun producten aanbieden, variërend van gespecialiseerde sportwinkels tot grote warenhuizen. Ze hebben ook verschillende eigen winkels in Nederland, waar consumenten direct hun producten kunnen kopen en advies kunnen krijgen van deskundig personeel.

Kortom, het is een populair sportmerk in Nederland, bekend om zijn comfortabele en innovatieve producten. Met een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft ASICS een trouwe klantenbasis opgebouwd onder sportliefhebbers in Nederland en blijft het een belangrijke speler op de sportmarkt in het land.

  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
Zoek je korting
Korting.nl
Logo