Bajabikes kortingen en kortingscodes

Baja Bikes is een internationaal fietsverhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van fietstours in verschillende populaire steden wereldwijd. Met het hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland, werd Baja Bikes opgericht in 2005 door Ties Carlier en Kees Arends. Het bedrijf begon als een klein lokaal fietsverhuurbedrijf en groeide al snel uit tot een wereldwijd erkend merk.  Met vestigingen in meer dan 150 steden wereldwijd.

Sightseeing

Baja Bikes biedt een unieke manier van sightseeing. Door middel van fietstours onder begeleiding van lokale gidsen. De tours zijn ontworpen om bezoekers op een actieve en milieuvriendelijke manier de hoogtepunten van een stad te laten ervaren. Ze bieden verschillende soorten tours, zoals stadstours, culinaire fietstours, privétours en thematours, die zijn afgestemd op de interesses en behoeften van de deelnemers.

 

Onderscheid

Wat Baja Bikes onderscheidt, is de focus op veiligheid en kwaliteit. Alle tours worden geleid door ervaren lokale gidsen die de stad goed kennen en interessante verhalen en informatie delen over de bezienswaardigheden, geschiedenis en cultuur van de stad. De tours zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus van fietservaring Deelnemers krijgen vaak de kans om iconische locaties te bezoeken, zoals bekende bezienswaardigheden, parken, markten en lokale buurten.

Baja Bikes heeft zich ook gecommitteerd aan duurzaam toerisme. Door het gebruik van fietsen als vervoersmiddel dragen ze bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Ook bevorderen ze een gezonde en milieuvriendelijke manier van reizen. Ze zorgen voor goed onderhouden fietsen van hoge kwaliteit. Ook bieden uitgebreide veiligheidsinstructies aan deelnemers om ervoor te zorgen dat de tours veilig en plezierig zijn.

Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen wereldwijd, biedt Baja Bikes tours aan in steden zoals Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Londen, New York, Rome, Parijs, Sydney, San Francisco. Andere steden over de hele wereld worden constant toegevoegd. Ze bieden ook de mogelijkheid om online te reserveren en hebben flexibele annuleringsvoorwaarden. De behoeften van reizigers staat bovenaan.

In de afgelopen jaren heeft Baja Bikes talloze positieve beoordelingen en awards ontvangen.  Uitstekende klantenservice, professionele gidsen, en de unieke ervaring die ze bieden. Met een sterke reputatie en een groeiend aantal bestemmingen blijft Baja Bikes een populaire keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een leuke, informatieve en duurzame manier om een stad te verkennen op de fiets.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
Zoek je korting
Korting.nl
Logo