Ben kortingen en aanbiedingen

BEN biedt al jarenlang voordelige mobiele abonnementen en prepaidkaarten aan. Goedkoop bellen doe je met BEN sim-only of via een simkaart abonnement. Ben biedt abonnementen aan waar je elk moment van af kan. Met de kortingsacties van Korting.nl bestel je jouw favoriete mobiele abonnement of een andere Ben product nog voordeliger!

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Ben Telecom is een Nederlandse telecomprovider die in 1999 werd opgericht als een joint venture tussen Belgacom en Tele Danmark. In 2002 werd Ben Telecom overgenomen door T-Mobile Netherlands, waarmee het onderdeel werd van het Deutsche Telekom-concern.

Ben Telecom bood aanvankelijk alleen prepaid mobiele telefoniediensten aan, maar breidde later uit naar abonnementen en mobiel internet. In de begindagen van de mobiele telefonie was Ben Telecom een van de meest populaire providers in Nederland vanwege zijn innovatieve tariefplannen en lage prijzen. Het bedrijf stond ook bekend om zijn creatieve reclamecampagnes met als slogan "Ben er voor je".

Tegenwoordig biedt Ben Telecom nog steeds mobiele telefoondiensten aan, waaronder sim-only abonnementen en mobiel internet. Het bedrijf staat bekend om zijn transparante tarieven en eenvoudige producten. Klanten hebben de mogelijkheid om hun abonnement op elk moment te wijzigen of op te zeggen, zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht.

Naast mobiele telefoniediensten biedt Ben Telecom ook diensten aan op het gebied van smart home en internet of things (IoT). Zo biedt het bedrijf slimme thermostaten en beveiligingscamera's aan die via een app kunnen worden bediend.

In 2019 introduceerde Ben Telecom een nieuwe abonnementsvorm genaamd "Flex". Hierbij kunnen klanten hun abonnement maandelijks aanpassen of pauzeren, afhankelijk van hun veranderende behoeften. Ook biedt Ben Telecom sinds kort 5G mobiel internet aan, waarmee klanten nog sneller kunnen internetten en streamen op hun mobiele apparaten.

Samenvattend is Ben Telecom een Nederlandse telecomprovider die voornamelijk mobiele telefoniediensten aanbiedt, maar ook actief is op het gebied van smart home en IoT. Het bedrijf staat bekend om zijn transparante tarieven, flexibele abonnementen en eenvoudige producten.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo