Korting bij Bookbeat

Lees nu onbeperkt je favoriete luisterboeken en e-books met Bookbeat. Met een account krijg je toegang tot meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Je zit nergens aan vast, want je kan op elk moment opzeggen. Wil je met korting een abonnement op Bookbeat? Of ben je op zoek naar een proefabonnement? Bekijk dan snel onderstaande acties!

Bookbeat is een abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books die beschikbaar is in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland en Noorwegen. Met Bookbeat kunnen gebruikers onbeperkt toegang krijgen tot duizenden titels in verschillende categorieën, zoals fictie, non-fictie, kinderboeken, thrillers en romantiek. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste kenmerken van de dienst.

 1. Abonnementen en prijzen

Bookbeat biedt verschillende abonnementen aan, variërend van maand- tot jaarabonnementen. De prijs varieert afhankelijk van het land waar u zich bevindt en het abonnement dat u kiest. In Nederland begint de prijs bij €9,99 per maand.

 1. Luisterboeken

Bookbeat heeft een uitgebreide collectie van luisterboeken, waaronder bestsellers, klassiekers en exclusieve titels die alleen beschikbaar zijn op het platform. Gebruikers kunnen luisteren naar boeken in verschillende talen, zoals Engels, Duits, Zweeds en Fins.

 1. E-books

Naast luisterboeken biedt Bookbeat ook een breed scala aan e-books. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende genres en hebben de mogelijkheid om de lettergrootte en het lettertype aan te passen voor een betere leeservaring.

 1. Offline modus

Met de offline modus kunnen gebruikers boeken downloaden en opslaan op hun apparaat, zodat ze zonder internetverbinding kunnen luisteren of lezen. Dit is handig voor reizen of wanneer er geen wifi beschikbaar is.

 1. Persoonlijke aanbevelingen

Bookbeat maakt gebruik van algoritmen om persoonlijke aanbevelingen te doen op basis van de lees- en luistergeschiedenis van gebruikers. Dit maakt het gemakkelijk om nieuwe boeken te ontdekken die aansluiten bij uw interesses.

 1. Gebruiksvriendelijke app

De Bookbeat-app is beschikbaar voor iOS en Android en heeft een intuïtieve interface die gemakkelijk te gebruiken is. Gebruikers kunnen boeken toevoegen aan hun bibliotheek, bladwijzers maken en de voortgang van hun lees- en luistergeschiedenis bijhouden.

 1. Familie-abonnement

Bookbeat biedt een familie-abonnement waarmee maximaal vijf gebruikers toegang hebben tot dezelfde account. Dit maakt het gemakkelijk om de kosten te delen en boeken te delen met familie en vrienden.

Kortom, Bookbeat is een geweldige optie voor mensen die graag luisteren naar audioboeken en e-books. Met een uitgebreide collectie, persoonlijke aanbevelingen en een gebruiksvriendelijke app, is het een handige manier om toegang te krijgen tot uw favoriete boeken.

Categorieën
 • Alle
 • Aanbiedingen
 • Kortingscodes
 • Aanbiedingen

Zo werkt het:
1. Maak een gratis account aan
2. Download de app
3. Luister en lees je favoriete boeken.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo