Bookspot kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Bookspot (voorheen bekend als ECI) is een online boekenwinkel die in Nederland actief is sinds 1967. Het bedrijf begon als boekenclub en breidde zich later uit naar een online winkel waar klanten boeken kunnen kopen tegen gereduceerde prijzen. Bookspot biedt een breed scala aan boeken, waaronder romans, thrillers, kinderboeken, non-fictie, kookboeken en meer.

Een van de voordelen van winkelen bij Bookspot is het loyaliteitsprogramma. Leden krijgen korting op boeken en andere producten, evenals exclusieve aanbiedingen en speciale promoties. Naast boeken verkoopt Bookspot ook cd's, dvd's en Blu-rays. Het bedrijf heeft ook een abonnementsservice waarbij klanten elke maand een boek ontvangen dat is geselecteerd door het team van Bookspot.

Bookspot heeft ook een fysieke winkel in Breukelen waar klanten boeken kunnen bekijken voordat ze besluiten te kopen. Daarnaast biedt de website van Bookspot een forum waar lezers kunnen discussiëren over boeken en aanbevelingen kunnen delen. Het bedrijf heeft ook een app waar klanten boeken kunnen bestellen en bijhouden wat ze hebben gelezen.

Naast het verkopen van boeken heeft Bookspot zich ook ingezet voor het promoten van literatuur en het bevorderen van leesplezier. Zo organiseert het bedrijf regelmatig evenementen, waaronder lezingen, boekpresentaties en signeersessies met bekende auteurs.

In 2014 werd ECI overgenomen door Novamedia, het bedrijf achter onder andere de Postcode Loterij. Novamedia heeft een missie om de wereld te verbeteren door het steunen van goede doelen. Zo doneert het bedrijf een deel van de opbrengst van Bookspot aan de Stichting Lezen & Schrijven, die zich inzet voor het bestrijden van laaggeletterdheid in Nederland.

Kortom, Bookspot (voorheen ECI) is een online boekenwinkel met een lange geschiedenis in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan boeken, cd's, dvd's en Blu-ray-rays tegen gereduceerde prijzen en heeft een loyaliteitsprogramma voor leden. Bookspot heeft ook een fysieke winkel en organiseert regelmatig evenementen om het lezen en de literatuur te promoten. Door de overname door Novamedia steunt Bookspot ook goede doelen en draagt het bij aan de bestrijding van laaggeletterdheid in Nederland.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo