Bristol kortingen en aanbiedingen

Bristol

Sorry even geen korting deals

Bristol is een keten van schoenenwinkels in Nederland en België die een verscheidenheid aan schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen aanbiedt. Het bedrijf heeft meer dan 100 winkels in Nederland en meer dan 50 winkels in België. Bristol verkoopt schoenen voor verschillende gelegenheden, zoals casual, formeel, sportief en meer. Het assortiment omvat onder andere sneakers, sandalen, laarzen en slippers.

Naast schoenen biedt Bristol ook kleding en accessoires aan. De kledingcollectie van Bristol omvat zowel dames- als herenkleding, evenals kinderkleding. Het bedrijf verkoopt ook sportkleding en -accessoires, zoals hardloopschoenen en fitnesskleding.

Een belangrijk kenmerk van Bristol is dat ze betaalbare prijzen bieden voor hun producten. Ze hebben regelmatig aanbiedingen en kortingsacties waarmee klanten producten kunnen kopen tegen nog lagere prijzen. Dit maakt Bristol populair bij klanten die op zoek zijn naar kwalitatief goede schoenen en kleding voor een lage prijs.

Het bedrijf richt zich op een breed publiek, van jong tot oud en van verschillende sociale achtergronden. Het aanbod van Bristol varieert van trendy en modieuze schoenen tot meer klassieke en tijdloze modellen. Hierdoor is er voor iedereen wel iets te vinden in de collectie.

Bristol is opgericht in 1976 en sindsdien uitgegroeid tot een bekende naam in de schoenenbranche. Het bedrijf heeft als missie om hun klanten te voorzien van goede kwaliteit schoenen en kleding tegen een betaalbare prijs. Ze werken hierbij samen met verschillende merken en leveranciers om de collectie up-to-date en divers te houden.

Naast het aanbieden van producten, heeft Bristol ook aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn ze bijvoorbeeld aangesloten bij het Better Cotton Initiative, dat zich inzet voor duurzame katoenteelt. Ook hebben ze een eigen programma genaamd “B-Responsible”, waarin ze werken aan het verminderen van hun impact op het milieu en het verbeteren van de werkomstandigheden van hun medewerkers en leveranciers.

Bristol heeft ook een online winkel waar klanten kunnen shoppen vanuit het comfort van hun eigen huis. Hier kunnen klanten het assortiment bekijken, maten selecteren en producten bestellen. De online winkel biedt dezelfde producten en prijzen als de fysieke winkels, en biedt daarnaast ook regelmatig speciale aanbiedingen en kortingsacties.

Kortom, Bristol is een populaire keten van schoenenwinkels in Nederland en België, die betaalbare en diverse schoenen en kleding aanbiedt voor verschillende gelegenheden. Met meer dan 100 winkels in Nederland en meer dan 50 winkels in België, en een online winkel, is het gemakkelijk voor klanten om te vinden wat ze zoeken. Door aandacht te besteden aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
Zoek je korting
Korting.nl
Logo