Budget Energie kortingen

Combineer je de producten  van Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only. Dit kan oplopen tot maar liefst € 210,- per jaar!

Wij helpen je om meer tijd en geld te besparen. Daar waar kan, want het leven is tenslotte al druk en duur genoeg.

Ze zijn een energieleverancier in Nederland die zich richt op het aanbieden van voordelige energie. Het bedrijf werd opgericht in 2011 en is sindsdien snel gegroeid.

Ze bieden groene stroom aan die wordt opgewekt uit wind- en zonne-energie. Het gas dat ze leveren is CO2-gecompenseerd door middel van investeringen in duurzame projecten. Het bedrijf heeft als doel om duurzame energie voor iedereen betaalbaar te maken.

Het bedrijf is vooral bekend geworden vanwege hun scherpe tarieven. Ze bieden vaak een van de goedkoopste energiecontracten op de markt aan. Budget Energie Thuis is ook innovatief in hun aanpak. Zo bieden ze bijvoorbeeld een app aan waarmee klanten inzicht krijgen in hun energieverbruik en kunnen ze ook slimme thermostaten aanbieden.

Budget Energie Thuis richt zich op een goede klantenservice en transparantie. Ze bieden klanten bijvoorbeeld een jaarlijks energierapport aan waarin ze inzicht krijgen in hun energieverbruik en de kosten daarvan.

In 2020hebben ze de prijs voor beste energie-aanbieder van Nederland gewonnen van de Consumentenbond.

Budget Energie Thuis is voornamelijk gericht op het leveren van energie. Naast hun energiecontracten bieden ze echter ook enkele aanvullende producten aan.

Een voorbeeld daarvan is de slimme thermostaat die ze aanbieden, waarmee klanten hun energieverbruik kunnen beheren en optimaliseren. Deze thermostaat kan helpen om de energiekosten te verlagen en kan op afstand worden bediend via de app van Budget Energie Thuis.

Daarnaast biedt Budget Energie Thuis ook zonnepanelen aan voor particuliere klanten. Met deze zonnepanelen kunnen klanten hun eigen duurzame energie opwekken en hun energierekening verlagen.

Tot slot biedt Budget Energie Thuis ook een energiebesparingspakket aan, dat bestaat uit verschillende energiebesparende producten zoals LED-lampen, radiatorfolie en tochtstrips. Met dit pakket kunnen klanten hun energieverbruik verminderen en hun energiekosten verlagen.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
Zoek je korting
Korting.nl
Logo