Caiway kortingen en aanbiedingen

Altijd kijken wat je wilt met interactieve tv en glasvezel internet van Caiway. Wil je ook genieten van glasvezel? Stap dan vandaag nog over naar Caiway. Maak dan wel slim gebruik van een kortingsactie of aanbieding en krijg korting op je alles-in-1 pakket. Hier ontdek je als eerste de Caiway kortingen.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Caiway is een alles-in-1 aanbieder dat snel en goedkoop internet, televisie en telefonie aanbiedt. Caiway maakt daarbij gebruik van een snelle glasvezel verbinding. Heeft jouw woning een glasvezel aansluiting? Dan kan ook jij gebruik maken van onze Caiway kortingen. Je ontvangt dan korting op je glasvezel internet, televisie en vast telefonie. Hierdoor hoef je nooit meer te veel te betalen voor je alles-in-1 pakket.

Over Caiway

Caiway is een Nederlandse provider die internet-, televisie- en telefoniediensten aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1981 en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd in de regio Westland en Midden-Delfland. Inmiddels heeft Caiway echter ook klanten in andere delen van Nederland.

Caiway biedt verschillende pakketten aan, waaronder alles-in-1 pakketten. Met een alles-in-1 pakket krijg je internet, televisie en telefonie in één abonnement. Hierdoor heb je als klant één factuur en één aanspreekpunt voor al je diensten.

Op het gebied van internet biedt Caiway verschillende snelheden aan, variërend van 100 Mbps tot 1000 Mbps (1 Gbps). Hierdoor is er voor iedereen een passend internetpakket beschikbaar, of je nu alleen af en toe surft of juist veel downloadt en streamt.

Het televisieaanbod van Caiway bestaat uit ruim 75 zenders, waarvan een groot aantal in HD-kwaliteit. Daarnaast biedt Caiway ook de mogelijkheid om extra zenderpakketten af te nemen, zoals een sportpakket of een film- en seriepakket.

Op het gebied van telefonie biedt Caiway zowel vaste als mobiele telefonie aan. Met een vast telefonie abonnement kun je onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Het mobiele telefonie abonnement van Caiway maakt gebruik van het netwerk van KPN en biedt verschillende databundels aan.

Naast de alles-in-1 pakketten biedt Caiway ook losse diensten aan, zoals alleen internet of alleen televisie. Daarnaast biedt Caiway ook zakelijke oplossingen aan, waaronder glasvezelverbindingen en cloudoplossingen.

Caiway heeft een goede reputatie als het gaat om de kwaliteit van de dienstverlening. Zo staat het bedrijf bekend om zijn stabiele internetverbindingen en goede klantenservice. Daarnaast heeft Caiway in 2020 de P3 connect Mobile Benchmark gewonnen, een prijs voor de beste mobiele netwerkprovider in Nederland.

Al met al is Caiway een betrouwbare alles-in-1 aanbieder met een breed scala aan diensten. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan, zodat er voor iedereen een passend abonnement beschikbaar is. De goede reputatie op het gebied van kwaliteit en klantenservice maken Caiway een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een nieuwe internet-, televisie- en/of telefonieprovider.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo