CameraNU kortingen en kortingscodes

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Cameranu is een Nederlandse camera winkel die sinds 2005 bestaat. Het bedrijf begon als een kleine online winkel, maar is uitgegroeid tot een van de grootste camera winkels van Nederland. Cameranu heeft inmiddels drie fysieke winkels, in Urk, Amsterdam en Apeldoorn.

Bij Cameranu kun je terecht voor een breed scala aan camera's, lenzen, accessoires en andere producten op het gebied van fotografie. Ze bieden producten aan van topmerken zoals Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en meer. Ook hebben ze drones, verlichtingsapparatuur, statieven, tassen en andere fotografie-gerelateerde producten in hun assortiment.

Cameranu staat bekend om hun competitieve prijzen en uitstekende klantenservice. Naast het verkopen van camera's en accessoires, bieden ze ook verschillende services aan voor fotografen. Zo hebben ze een reparatieservice voor camera's en lenzen, en een verhuurservice voor camera's en lenzen. Ook bieden ze workshops en cursussen aan voor fotografen van alle niveaus.

Cameranu heeft een sterke online aanwezigheid, met een gebruiksvriendelijke website waar klanten gemakkelijk producten kunnen bekijken en kopen. Ook hebben ze een actieve aanwezigheid op social media platforms zoals Instagram en YouTube, waar ze fotografietips delen en hun producten showcase.

Cameranu heeft veel positieve beoordelingen ontvangen van klanten, vooral vanwege hun competitieve prijzen, uitstekende klantenservice en brede assortiment. Ze hebben een 9,2 rating op Trustpilot, waar veel klanten hun snelle en betrouwbare verzending prijzen.

Over het algemeen is Cameranu een goed gerespecteerde camera winkel in Nederland, bekend om hun brede assortiment producten, competitieve prijzen en uitstekende klantenservice.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo