Canon kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Canon is een Japans bedrijf dat zich richt op het produceren van hoogwaardige camera's en andere optische apparatuur. Het bedrijf werd opgericht in 1937 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als producent van betrouwbare en innovatieve camera's.

Een van de belangrijkste productlijnen van Canon is de EOS-serie digitale spiegelreflexcamera's. Deze camera's zijn zeer populair bij zowel professionele fotografen als amateurs en bieden een uitstekende beeldkwaliteit en tal van geavanceerde functies.

Naast camera's produceert Canon ook printers, scanners, projectoren en andere optische apparatuur. Het bedrijf is ook actief op het gebied van medische apparatuur, zoals röntgenapparatuur en echoapparatuur.

Canon is ook een pionier op het gebied van duurzaamheid en heeft zich gecommitteerd aan het verminderen van de impact van haar producten en activiteiten op het milieu. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven gelanceerd om energie te besparen en afval te verminderen en werkt samen met leveranciers en partners om duurzaamheid in de hele toeleveringsketen te bevorderen.

Naast haar zakelijke activiteiten is Canon ook actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf ondersteunt verschillende sociale initiatieven, zoals educatieve programma's en hulpverlening bij rampen, en zet zich in voor diversiteit en inclusie in haar organisatie en de bredere samenleving.

Al met al is Canon een toonaangevend bedrijf op het gebied van optische apparatuur en een belangrijke speler op de wereldwijde markt voor camera's en aanverwante producten. Met haar sterke focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid heeft Canon een solide reputatie opgebouwd en blijft het bedrijf voorop lopen in haar vakgebied.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo