Christine le duc kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Christine le Duc is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van seksspeeltjes, lingerie en andere erotische producten. Het bedrijf werd opgericht in 1968 door Christine le Duc, die een van de pioniers was in de volwassenenindustrie in Nederland.

De filosofie van het bedrijf is gericht op het bevorderen van seksuele bevrijding en empowerment voor individuen en stellen. Ze streven ernaar om een comfortabele en open omgeving te creëren waarin mensen hun seksualiteit en verlangens kunnen verkennen zonder oordeel of schaamte. Christine le Duc gelooft dat seksuele gezondheid een essentieel aspect is van het algehele welzijn en streeft ernaar om hun klanten hoogwaardige producten te bieden die aan hun behoeften voldoen.

Naast hun fysieke winkels in verschillende steden in Nederland, exploiteert Christine le Duc ook een online winkel die zich richt op klanten wereldwijd. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder vibrators, dildo's, glijmiddelen, BDSM-uitrusting, lingerie en seksspeeltjes voor mannen.

Het bedrijf heeft in de loop der jaren enkele controverses gekend, waarbij sommige critici hen beschuldigen van het bevorderen van seksuele objectivering en bijdragen aan een negatief beeld van vrouwen. Christine le Duc heeft echter hun bedrijfspraktijken verdedigd en blijft opereren met als doel seksuele gezondheid en welzijn te bevorderen.

In de afgelopen jaren heeft Christine le Duc hun aanbod uitgebreid met workshops en evenementen gericht op seksuele educatie en verkenning. Ze geloven dat het bieden van kennis en middelen aan klanten hen kan helpen meer bevredigende en bevredigende seksuele ervaringen te hebben.

Over het algemeen is Christine le Duc een bedrijf dat streeft naar het bevorderen van seksuele empowerment en bevrijding, terwijl het hoogwaardige volwassen producten aan hun klanten levert.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo