Conrad kortingen

Conrad Electronics is een toonaangevende leverancier van elektronica en technologieproducten in Europa. Het bedrijf werd opgericht in Duitsland in 1923 en is uitgegroeid tot een van de grootste detailhandelaren van elektronische componenten en apparatuur in Europa.

Het assortiment van Conrad Electronics omvat meer dan 750.000 producten, waaronder elektronische componenten, meetapparatuur, gereedschap, multimedia-apparaten, computerhardware en -software, consumentenelektronica en vele andere elektronische producten. Het bedrijf heeft een uitgebreide online catalogus en biedt ook printcatalogi aan.

Conrad Electronics heeft meer dan 30 filialen in heel Europa en heeft ook een online winkel die beschikbaar is in verschillende talen. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in Duitsland, maar breidt zich uit naar andere Europese markten.

Conrad Electronics richt zich op de behoeften van zowel professionals als hobbyisten. Het bedrijf biedt technische ondersteuning en advies, en heeft ook een uitgebreide online community waar klanten hun ervaringen en kennis kunnen delen.

Het bedrijf zet zich ook in voor duurzaamheid en milieubescherming, en heeft een aantal initiatieven geïmplementeerd om zijn ecologische voetafdruk te verminderen en het gebruik van duurzame materialen te bevorderen.

Conrad Electronics heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige elektronica en technologieproducten in Europa. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en innoveren om aan de veranderende behoeften van zijn klanten te voldoen.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
Zoek je korting
Korting.nl
Logo