Coppens Warenhuis kortingscode

kortingscode. Het warenhuis biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor het hele gezin, van kleding en schoenen tot sportartikelen, hobbyartikelen, woonaccessoires en tuinartikelen. Met de kortingscode krijg jij nog scherpere prijzen op het reeds aantrekkelijke aanbod van Coppens Warenhuis. Het enige wat jij hoeft te doen is de kortingscode invoeren tijdens het afrekenen en de korting wordt direct verrekend. Zo kun jij eenvoudig en snel profiteren van de beste deals bij Coppens Warenhuis.

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Coppens Warenhuis is een groot warenhuis dat gevestigd is in het Brabantse Volkel. Het is een familiebedrijf dat al sinds 1955 bestaat en inmiddels is uitgegroeid tot een winkel van maar liefst 15.000 m².

Coppens Warenhuis biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor het hele gezin. Zo kun je er terecht voor kleding, schoenen, sportartikelen, hobbyartikelen, speelgoed, woonaccessoires, tuinartikelen en nog veel meer. Het warenhuis heeft daarnaast ook een eigen dierenafdeling waar je alles kunt vinden voor jouw huisdieren.

Het familiebedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en service. Zo kun je er altijd terecht voor persoonlijk advies en wordt er veel aandacht besteed aan het verzorgen van een aantrekkelijke presentatie van de producten in de winkel. Daarnaast biedt Coppens Warenhuis ook een uitstekende webshop waar je gemakkelijk en snel kunt bestellen.

Coppens Warenhuis organiseert daarnaast regelmatig leuke en interessante activiteiten, zoals modeshows, workshops en demo-dagen. Deze evenementen worden altijd goed bezocht en dragen bij aan de gezellige sfeer in het warenhuis.

Kortom, Coppens Warenhuis is een warenhuis waar je terecht kunt voor een breed scala aan producten, uitstekende service en persoonlijk advies. Het is een winkel waar je graag komt en waar je altijd met een tevreden gevoel weer vertrekt.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo