Cotton Ball Lights kortingscodes en kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Cotton Ball Lights

Cotton Ball Lights is opgericht door Luc Clement, nadat hij tijdens een vakantie in Thailand een prachtige lichtslinger met katoenen balletjes eraan ontdekte. Bij thuiskomst besloot hij de markt te onderzoeken en richtte in 2010 een Fairtrade gecertificeerde productiefaciliteit op, genaamd Fairtrade ChiangMai.

Cotton Ball Lights is het enige Fairtrade gecertificeerde bedrijf dat Cotton Balls produceert en is hier trots op. Het distributiecentrum van Cotton Ball Lights is gevestigd in Nederland, in Breda, waar het bedrijf haar binnen- en buitenlandse klanten voorziet van prachtige binnenverlichting, buitenverlichting en woonaccessoires.

Inmiddels is Cotton Ball Lights uitgegroeid tot Europese marktleider van alle Cotton Balls en worden er dagelijks duizenden Cotton Balls gemaakt in de Fairtrade fabriek. Het productassortiment van Cotton Ball Lights is uitgebreid met outdoor cotton balls, Patio lichtlingers, boeklampen, letterborden en kraftpapierrollen.

Cotton Ball Lights is een duurzaam en verantwoord bedrijf en streeft ernaar om haar klanten een milieubewuste en eerlijke keuze te bieden. Het bedrijf produceert haar Cotton Balls op een duurzame manier en hecht veel waarde aan het welzijn van de werknemers in de fabriek. Op de Fairtrade pagina van Cotton Ball Lights is meer informatie te vinden over de omstandigheden waarin de Cotton Balls worden gemaakt, inclusief een prachtige video.

Al met al is Cotton Ball Lights een innovatief en stijlvol bedrijf dat zich richt op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Het bedrijf is uitgegroeid tot de Europese marktleider van Cotton Balls en biedt een breed scala aan producten om elke ruimte sfeervol te verlichten.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo