De Kroo kortingscodes en kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

De Kroo Ruitersport is een ruitersportzaak die zich richt op het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan paardenliefhebbers. Sinds de opening in 1993 is het bedrijf uitgegroeid tot een prachtig 5-sterrencomplex, met een online ruitershop die met hen is meegegroeid. Het bedrijf is gericht op snelheid en zorgt ervoor dat klanten hun producten snel op hun deurmat kunnen verwachten. Bestelt u voor 20.30 uur, dan heeft u het de volgende dag al in huis.

Het bedrijf heeft een grote voorraad, waardoor het vrijwel altijd mogelijk is om producten snel te leveren. Mocht het uiteindelijk toch niet helemaal zijn wat u in gedachten had, dan kunt u altijd contact opnemen met De Kroo Ruitersport. Ze hebben een klantwaardering van 9.1 en het bedrijf staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

De online ruitershop is ontstaan vanuit een grote passie voor de paardensport. De medewerkers van De Kroo Ruitersport hebben jarenlange ervaring als ruitersportwinkel en weten precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u online toch niet kunnen vinden wat u zocht, dan kunt u altijd langskomen in de fysieke winkel in Nieuw en Sint Joostland. U kunt zelfs uw paard meenemen om bijvoorbeeld een nieuw zadel te passen en direct te zien of het een goede match is.

De Kroo Ruitersport heeft een team van medewerkers die precies weten wat u en uw paard nodig hebben. Ze bieden een passende service die altijd geboden kan worden. Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe producten waar ze zelf enorm blij van worden. Ze kopen deze producten in voor de ruitersportzaak in de hoop dat klanten er net zo gelukkig van worden als zijzelf.

Het is duidelijk dat De Kroo Ruitersport een geweldige plek is voor paardenliefhebbers. Het bedrijf heeft zich gericht op het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan klanten en het personeel heeft veel kennis van de paardensport en wat de klant nodig heeft. De mogelijkheid om uw paard mee te nemen om bijvoorbeeld een nieuw zadel te passen, is een geweldige service die niet alle ruitersportzaken bieden.

Al met al lijkt De Kroo Ruitersport een geweldige plek voor paardenliefhebbers om te genieten van alles wat de paardensport te bieden heeft. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd en de klantwaardering van 9.1 laat zien dat klanten tevreden zijn met de geboden diensten en producten.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo