De Stentor kortingen

De Stentor onveranderd frisse leesbare journalistiek. Maak voordelig kennis met de Stentor op tabloid-formaat. In de Stentor vind je uitgebreide achtergrondinformatie en ruime aandacht voor het nieuws uit de regio. Met de kortingsacties van Korting.nl bestel je jouw favoriete krant, De Stentor nog voordeliger!

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

De Stentor

De Stentor is een regionale krant die zich richt op het nieuws en de gebeurtenissen in de regio's Midden- en Oost-Nederland. Het verspreidingsgebied van de krant omvat onder andere de provincies Gelderland en Overijssel, met steden als Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Zwolle en Kampen.

De krant verschijnt zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, en heeft een oplage van meer dan 100.000 exemplaren. Naast het dagelijkse nieuws bevat de krant ook achtergrondverhalen, reportages en columns van lokale en regionale journalisten. De website van de Stentor biedt ook het laatste nieuws, achtergrondverhalen, foto's en video's.

Het belangrijkste doel van de Stentor is om haar lezers op de hoogte te houden van het laatste nieuws uit hun eigen regio, zodat ze goed geïnformeerd zijn over wat er speelt in hun omgeving. De krant richt zich dan ook vooral op nieuws uit de lokale en regionale politiek, de economie, sport en cultuur. Daarnaast besteedt de Stentor ook aandacht aan bijzondere gebeurtenissen en menselijke verhalen uit de regio.

De Stentor is onderdeel van de Persgroep Nederland, een mediabedrijf dat onder andere ook de Volkskrant, het Algemeen Dagblad en Trouw uitgeeft. De krant heeft een sterke lokale binding en werkt samen met lokale nieuwswebsites en radiostations om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de informatiebehoefte van haar lezers.

Naast de reguliere krant biedt de Stentor ook verschillende bijlagen, zoals het zaterdagmagazine Z, waarin onder andere aandacht wordt besteed aan lifestyle, wonen, reizen en culinaire trends. Ook organiseert de krant regelmatig evenementen en lezersacties, zoals prijsvragen en kortingsacties bij lokale ondernemers.

Al met al is de Stentor een belangrijke nieuwsbron voor mensen die geïnteresseerd zijn in het nieuws en de gebeurtenissen in de regio's Midden- en Oost-Nederland. Met haar sterke lokale binding en brede aanbod van nieuws en achtergronden is de krant een belangrijke speler in het regionale medialandschap.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo