Defshop kortingscodes en kortingen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

DefShop

DefShop is een Duits bedrijf dat in 2006 is opgericht en zich richt op de verkoop van streetwear en hip-hop kleding en accessoires. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste online retailers in Europa op het gebied van streetwear en heeft een breed assortiment van meer dan 25.000 producten van meer dan 300 merken.

DefShop biedt kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen en heeft een ruime keuze aan merken, waaronder Nike, Adidas, Puma, Reebok, New Era en vele anderen. Het assortiment omvat t-shirts, sweaters, hoodies, broeken, schoenen, petten, tassen en nog veel meer.

Het bedrijf heeft een sterke focus op klanttevredenheid en biedt daarom een aantal voordelen voor hun klanten, zoals gratis verzending vanaf een bepaald bedrag en een retourperiode van 30 dagen. Bovendien heeft DefShop een uitstekende klantenservice die altijd klaar staat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

DefShop heeft een sterke online aanwezigheid en is actief op verschillende sociale media platforms, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Het bedrijf heeft ook een eigen blog waarop ze updates delen over nieuwe producten en trends in de streetwear en hip-hop scene.

Een ander belangrijk aspect van DefShop is hun betrokkenheid bij maatschappelijke projecten. Zo organiseert het bedrijf bijvoorbeeld regelmatig evenementen om geld in te zamelen voor goede doelen en ondersteunen ze verschillende non-profitorganisaties.

Al met al is DefShop een succesvol en groeiend bedrijf dat zich richt op de verkoop van streetwear en hip-hop kleding en accessoires. Het bedrijf heeft een breed assortiment van meer dan 25.000 producten en biedt een uitstekende klantenservice. Bovendien heeft DefShop een sterke online aanwezigheid en is het actief betrokken bij maatschappelijke projecten.

Zoek je korting
Korting.nl
Logo