Desigual kortingen en kortingscodes

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen

Desigual is een mode-merk dat in 1984 is opgericht in Barcelona, ​​Spanje, door Thomas Meyer. Het merk staat bekend om zijn kleurrijke en onconventionele ontwerpen, evenals zijn inzet om diversiteit en individualiteit te bevorderen.

De filosofie van Desigual is gebaseerd op het idee dat "het leven mooi is", en de ontwerpen van het merk weerspiegelen deze optimisme en speelsheid. Van gedurfde prints en levendige kleuren tot onverwachte combinaties van texturen en patronen, de kleding van Desigual is ontworpen om mensen te helpen zichzelf uit te drukken en hun individualiteit te vieren.

Naast het streven naar creativiteit en zelfexpressie, staat Desigual ook bekend om zijn inzet voor het bevorderen van sociale en ecologische verantwoordelijkheid. Het merk heeft in de loop der jaren verschillende initiatieven gelanceerd om lokale gemeenschappen te ondersteunen en de ecologische voetafdruk te verminderen, waaronder recyclingprogramma's, waterbesparende maatregelen en samenwerkingen met organisaties die eerlijke arbeidspraktijken bevorderen.

Een van de meest opvallende initiatieven van Desigual is de "We Are Animals" -campagne, die tot doel heeft het bewustzijn van dierenrechten te vergroten en een meer compassionele benadering van de mode te bevorderen. De campagne bevat ontwerpen met dierlijke motieven, evenals samenwerkingen met dierenwelzijnsorganisaties en pleitgroepen.

Een ander belangrijk aspect van de merkidentiteit van Desigual is de nadruk op inclusiviteit en diversiteit. Het merk heeft verschillende campagnes en initiatieven gelanceerd om body-positiviteit te bevorderen en verschillende culturen en achtergronden te vieren. In 2018 lanceerde Desigual bijvoorbeeld de "Exotic Jeans" -campagne, met modellen van alle maten en vormen die jeans droegen met felgekleurde tropische prints.

Ondanks de onconventionele benadering van de mode en de inzet voor sociale en ecologische verantwoordelijkheid, heeft Desigual in de loop der jaren te maken gehad met enkele uitdagingen. In 2015 onderging het merk een grote herstructurering en rebranding in een poging zich te herpositioneren in de competitieve modemarkt. Dit omvatte een verschuiving naar meer gedempte kleuren en eenvoudigere ontwerpen, evenals een grotere focus op e-commerce en digitale marketing.

Ondanks deze veranderingen blijft Desigual een populair en invloedrijk mode-merk, bekend om zijn unieke ontwerpen, inzet voor diversiteit en sociale verantwoordelijkheid, en het geloof dat "het leven mooi is".

Zoek je korting
Korting.nl
Logo